Zavřít reklamu

Zima je tu – se vším, co k ní patří, včetně sněhu. Ať už jste řidič, který se každý den vydává svým autem na cestu do práce, nebo vášnivý lyžař či snowboardista, nadšený z toho, že svahy konečně přirozeným způsobem zbělely, určitě se vám bude hodit dnešní nabídka „sněhových“ aplikací pro iPhone.

Snow Reporter

Snow Reporter je skvělá aplikace pro všechny milovníky zimního sportu. Představuje užitečnou a spolehlivou pomůcku pro všechny, kteří se chystají vyrazit na svah. Poskytne vám aktuální a přesné informace nejenom o počasí a sněhových podmínkách, ale i o tom, kam se zrovna nejvíce vyplatí jet lyžovat. Díky spolupráci s webem skipasomat.cz a časopisem SNOW zde není nouze o výhodné nabídky. Snow Reporter nabízí informace o více než čtyřech stovkách lyžařských středisek, uživatelské recenze a mnoho dalšího.

[appbox appstore id952196688]

bergfex/Ski

Aplikace bergfex/Ski přináší spolehlivé a podrobné informace o lyžařských střediscích v České republice, Rakousku, Švýcarsku, Itálii, Francii, Německu, Slovinsku, Polsku a Chorvatsku. Nabízí přehled sněhového zpravodajství, záběry z webových kamer, aktualizované údaje o výšce sněhu, cenách skipasů, možnost upozornění na lavinové nebezpečí a řadu dalších služeb.

[appbox appstore id744189889]

In-Počasí

Aplikace In-Počasí se hodí doslova pro všechny příležitosti. Zobrazuje aktuální venkovní teplotu, předpověď počasí a další užitečné informace, jako jsou textové předpovědi, výstupy z numerického modelu pro předpovědi srážek, snímky z webkamer i možnost zasílání notifikací, týkajících se meteorologického nebezpečí.

[appbox appstore id459397798]

Snow-Forecast

Aplikace Snow-Forecast nabízí rozsáhlou databázi lyžařských resortů včetně těch českých. Informuje vás o aktuálních sněhových podmínkách, pomůže vyhledat nejbližší lyžařské středisko a nabízí klasické topografické i interaktivní meteorologické mapy. Předpověď je v aplikaci aktualizována každé čtyři hodiny, aplikace nabízí možnost notifikací.

[appbox appstore id418032026]

WINDY – wind&snow forecast

Windy je aplikace, která vás za všech podmínek dopodrobna informuje (nejen) o sněhových podmínkách. Nabízí přehlednou předpověď i aktuální informace o počasí, nabízí animované HD větrné mapy a informace o sněhu a větru v reálném čase.

[appbox appstore id997079492]

Máte rádi sníh? Pak si na telefon nastavte jednu z těchto zimních tapet:

Snow fb

Dnes nejčtenější

.