Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

Certificate Lab – Templates

Tato aplikace obsahuje více než 50 předloh pro vytvoření certifikátu, oceňujícího dopisu, diplomu a dalších. Každý si můžete upravit a doplnit potřebné informace a samozřejmě uložit a vytisknout.

[appbox appstore id1218728894 oldprice=“449 Kč“]

Earth 3D – Animal Atlas

Earth 3D – Animal Atlas je atlasem zvířat z celého světa. Celá Země je v pěkné 3D grafice a vy si tak můžete prohlížet jakoukoliv její část, číst informace o všech zvířatech či rostlinách a prohlížet si až 1.700 fotografií.

[appbox appstore id1281978403 oldprice=“89 Kč“]

Steam

Kerbal Space Program

Lety do vesmíru jsou stále častější, proč si tedy nepostavit vlastní raketu? Máte své vlastní vesmírné středisko, neomezuje vás žádný příběh a jen si stavíte. Vždy se snažíte postavit raketu, která se dostane ještě o kus dál, než ta předešlá a zkrátka se nebudete chtít od této hry odtrhnout.

[appbox steam simple 220200 oldprice=“39.99 €“]

Road Redemption

Road Redemption je ideální hrou na odreagování. Těšit se můžete na 12 náhodně vygenerovaných map a úkolů, kdy se vždy budete snažit zůstat na motorce co nejdéle a přežít. Jde vlastně o předělávku známé hry Road Rush.

[appbox steam simple 300380 oldprice=“16.79 €“]

Bounty Train

První polovina 19. století, divoký západ a vy coby majitel jednoho z prvních vlaků, který jste právě zdědili. Vlak postupně vylepšujete, převážíte materiál, lidi i nelegální zboží, vyděláváte peníze a snažíte být mezi ostatními frakcemi tím nejlepším.

[appbox steam simple 371520 oldprice=“24.99 €“]

State of Mind

Cyberpunková příběhová hra State of Mind zaujme svým grafickým stylem se zajímavou zápletkou. Avšak blíže než ke klasické adventuře má k interaktivnímu filmu.

[appbox steam simple 437630 oldprice=“29.99 €“]

iMac

Dnes nejčtenější

.