Zavřít reklamu

Někteří hrají hry proto, aby si u nich odpočinuli a relaxovali. Někdo v nich však hledá co možná nejtěžší výzvu, kterou by pokořil. A právě do té druhé kategorie patří titul Super Meat Boy. Hra, která na první pohled může vypadat jako nevinná skákačka, ale rozhodně jí není. Obsahuje spoustu levelů, ve kterých máte vždy za úkol se v co nejkratším časovém limitu dostat na jeho konec, ale věřte, že posupně budete rádi, že level vůbec dokončíte a nějaký čas vás vůbec trápit nebude.

Princip hry a její ovládání jsou opravdu velmi jednoduché – ovládáte pohyb „flákoty masa“ a skákání a klouzání po stěnách, to je vše. Zní to jednoduše, ale čím dále se ve hře dostanete, tím jsou jednotlivé levely zákeřnější a čeká vás spoustu nástrah, pastí a nekončeně mnoho opakování.

Zaujal vás tento popis? Pak vás jistě potěší, že Super Meat Boy je dočasně ke stažení zdarma. Epic Games, stojící za megahitem posledního roku – Fortnitem, totiž založil vlastní obchod s hrami, kterým chce konkurovat Steamu. A hlavním tahákem jsou aktuálně právě hry zdarma, která bude Epic na svůj obchod pravidelně umisťovat.

První hrou byla před Vánoci Subnautica a nyní je až do 10. ledna dostupný právě Super Meat Boy. Obchod je přímo součástí Epic Game Launcheru, který máte v PC, pokud máte nainstalovaný Fortnite, případně jej seženete na této adrese. Epic se opravdu snaží nalákat hráče a je tak velmi pravděpodobné, že nás v budoucnu čekají další skvělé tituly zdarma.

super meat boy fb

Dnes nejčtenější

.