Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Jak nejlépe ochránit iPhone, který jste našli pod stromečkem? Velice jednoduchá otázka, jejíž řešení nemusí být vůbec složité. Přečtěte si, jak nejlépe ochránit nejen displej, ale i zadní část iPhonu.

Jak nejlépe ochránit iPhone?

Jednoznačně nejnáchylnější částí iPhonu na poškození je displej. Obzvlášť u nových iPhonů X, XS, XR a XS Max je displej opět o něco tenčí a riziko jeho poškození o kus větší. Zadní strany nových iPhonů jsou oproti hliníkovým z iPhonu 7 či 7 Plus skleněné. Skleněná záda jsou mnohem náchylnější na poškození a proto doporučujeme nezapomínat ani na ochranu zadní části. Ideální ochranou na zadní část je gumový ochranný kryt na iPhone, který dokáže utlumit pád a ochránit iPhone proti poškrábání i menším nárazům. Naopak na displej rozhodně nedoporučujeme používat ochranné fólie. Ty dosahují odolnosti pouze 1-1,5H, oproti tomu Tvrzená skla na iPhone jsou 7x odolnější! Navíc se mnohem snáz aplikují, jejich nalepení zvládne opravdu každý z pohodlí domova.

Tvrzené sklo jako dokonalá ochrana displeje!

Tvrzené sklo je jednoznačně nejlepší ochranu displeje. O tom, jak jsou nedílnou součástí displeje jsme Vás již informovali v předchozím článku, kde jsme Vám podrobněji představili, jakými Tvrzenými skly můžete iPhone vybavit. Celý článek najdete zde. Tvrzená skla jsou 7x odolnější než klasické ochranné fólie, které chrání iPhone pouze proti poškrábání. Nejlepší Tvrzená skla jsou ta, co nesou označení 3D. Označení 3D je pro zaoblená Tvrzená skla, která pokrývají i zaoblené části displeje. Ta najlepší nesou také označení PREMIUM. Jedná se o celoskleněná Tvrzená skla, která dokonale kopírují povrch displeje. Po jejich nalepení na displej skoro ani nepoznáte, že na displeji nějaké sklo nalepené je.

3D Tvrzená skla PREMIUM pro Váš iPhone najdete zde, s Vánoční slevou za pouhých 449 korun!

Jak 3D Tvrzené sklo PREMIUM správně nalepit?

Nalepení 3D Tvrzeného skla je opravdu velice snadné. Je jedno jestli se jedná o iPhone 6, iPhone XS Max, nebo iPhone XR, který je použitý jako příklad na videu pod tímto odstavcem. Stačí očistit displej od mastnot a nečistot, sloupnout ochrannou fólii ze spodní části a přiložit sklo k displeji. Ve většině případů dokonale přilne samo. V místech kde nepřilne, stačí dozahladit prstem. Pokud si nebudete na aplikaci věřit, můžete se zastavit na kamenné prodejně Tvrzenýsklo.cz a nechat si sklo ZDARMA na iPhone nalepit.

Ochranný kryt – To nejlepší pro Váš iPhone!

Ideální ochranou zadní části iPhonu je ochranný kryt. Přestože se vyrábí i Tvrzená skla na zadní část, osobně doporučuji gumové ochranné kryty. Ochranné kryty dokáží utlumit menší nárazy a pády, aniž by došlo k poškození iPhonu. Chrání nejen zadní část, ale i boční hrany housingu iPhonu. Ideální je tak průhledné gumové pouzdro, které dokonale ochrání iPhone a zároveň nezakryje dokonalý design, kterým iPhone disponuje. Nejvíce toto jednoduché zpracování ocení uživatelé iPhonu XR.

Největší výhodou průhledného gumového krytu pro iPhone je kompatibilita s 3D Tvrzenými skly PREMIUM. Průhledné gumové kryty mohou záskat majitelé skoro všech iPhonů. Od iPhonu 5 po iPhone XS Max! Pokud se Vám průhledné kryty nelíbí, vybírat můžete ze spousty dalších zde. Navíc s unikátní vánoční 25% slevou, která ovšem platí pouze do 31.12.2018! Slevový kód: VANOCE2019 je možné uplatnit v prvním kroku nákupního košíku. Všechny objednávky provedené od 22.12. do 27.12. budou odeslány 27.12.2018. Později provedené objednávky budou odeslány ihned po novém roce! Sleva na všechna Tvrzená skla a ochranné kryty, která platí pouze do 31.12.2018.

Prémiové 3D Tvrzené sklo pro iPhone
Prémiové 3D Tvrzené sklo pro iPhone

Dnes nejčtenější

.