Zavřít reklamu

Nejmagičtější den roku je tu a je úplně jedno, jestli je vám dvanáct, dvacet nebo šedesát. Na Vánoce se zkrátka těší každý z nás. Ti menší kvůli dárečkům, ti větší pak kvůli jedinečné atmosféře a chvilkám pokoje a klidu s rodinou. Dovolte mi, abych vám popřál co nejsrdečněji veselé Vánoce prožité v rodinném kruhu a co nejštědřejšího Ježíška. Do roku 2019 si své přání zatím nechám, protože klasického PF se ještě dočkáte a ukážeme si také, jak jste nás letos četli. Chci vám všem poděkovat jménem celé redakce za celoroční přízeň a přijměte od nás prosím malý vánoční dárek v podobě aplikace MacX MediaTrans, kterou jsme si připravili pro všechny naše čtenáře zcela zdarma.

Pro stažení aplikace stačí přejít na následující odkaz a zadat svou emailovou adresu, na kterou vám následně bude doručen licenční kód pro aktivaci aplikace a odkaz ke stažení. Získáte plnou verzi Mediatrans, která stojí běžně 59,95$. Aplikace umožňuje zálohovat a přenášet data mezi iPhone, iPadem, iPodem Touch a Macem. Umí vám také pomoci s převodem nového formátu fotografií HEIC do JPG nebo například vytvořit vyzvánění. Díky MediaTrans máte také možnost připojit svůj iPhone nebo iPad k počítači stejně jako USB Flash disk a uložit na jeho paměť cokoli chcete. Proč se však rozepisovat o něčem, co máme zrecenzované. Na podrobnosti o tom, co vše Mediatrans dokáže se můžete podívat v naší recenzi v článku: MacX MediaTrans: přenášejte soubory do iPhonu/iPadu snadněji než s iTunes

Doufám, že vás dáreček potěšil a nyní si již užijte co nejkrásnější Vánoce a pořádně si odpočiňte. Během následujících dní budou na LsA vycházet články věnované především věcem, na které během roku nemají uživatelé čas. Jedná se o sérii zajímavých článků, které vám zpříjemní období mezi svátky. Od 1. 1. 2019 se můžete těšit na klasické množství článků a také novinky, které pro vás připravujeme. Veselé Vánoce! MediaTrans si můžete stáhnout přímo zde (Mac). Verzi pro Windows si můžete stáhnout zdarma přímo zde (jedná se o verzi jenž je dostupná stále).

15625586_10154017031901610_8743157526113561711_o

Dnes nejčtenější

.