Zavřít reklamu

Někteří z vás možná letos pod stromečkem najdou či našli zbrusu nový iPhone, iPad, MacBook či Mac. Pokud jste nikdy předtím žádný jablečný produkt nevlastnili, budete si muset zařídit vlastní Apple ID. V dnešním článku vám poradíme, jak na to, aniž byste k jeho založení potřebovali platební kartu.

Apple ID pro vás znamená jakousi vstupenku do jablečného světa. Slouží k přístupu ke službám, jako je iTunes či iCloud, a pomáhá vám se správou vašich Apple zařízení. Absence platební karty není při vytváření Apple ID žádnou překážkou. Apple ID bez platební karty si můžete vytvořit v App Storu na jakémkoliv iOS zařízení, na Macu, ale také na PC. Jak na to?

Jak vytvořit Apple ID bez platební karty na iOS zařízení

Ve svém iOS zařízení spusťte aplikaci App Store a vyberte některou z bezplatných aplikací. Klepněte na „Získat“, a jakmile se vám zobrazí výzva k přihlášení za pomoci Apple ID, zvolte „Vytvořit nové Apple ID“ a postupujte podle pokynů na displeji. Jakmile se objeví výzva k zadání platebních údajů, klepněte na „Žádná“. Poté, co k tomu budete vyzváni, zadejte pro potřeby ověření své telefonní číslo, případně e-mail.

Jak vytvořit Apple ID bez platební karty na Macu či na PC

Na svém Macu otevřete aplikace App Store (v PC spusťte iTunes) a vyberte si libovolnou bezplatnou aplikaci. Klepněte na získat -> Instalovat, a až se vám zobrazí výzva k přihlášení prostřednictvím Apple ID, zvolte „Vytvořit Apple ID“. Postupujte podle pokynů na monitoru, a ve chvíli, kdy se zobrazí výzva k zadání platebních údajů, klikněte na „Žádná“. Pak už jen zbývá zadat pro účely ověření platné telefonní číslo nebo e-mail.

novy-zpusob-podvodu-nenechte-si-ukrast-sve-apple-id

Dnes nejčtenější

.