Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Ve spolupráci s obchodem Alza.cz jsme si pro vás exkluzivně připravili na prvních 22 adventních dnů malý dárek ve formě slevových kódů na vybrané produkty. Ty si budete moci z našeho adventního kalendáře “vyloupnout” každý den od 1. do 22. prosince kolem 19. hodiny a na Alze jej obratem využít.

Včera jsme se vám rozhodli nadělit slevu na chytrou váhu, díky které bude po Vánocích snadnější dostat se zpět do kondice. S tím by vám mohly ale skvěle pomoci i chytré hodinky Apple Watch. Na Series 3 v edici Nike+ a velikosti 42mm pro vás totiž máme dnes v našem kalendáři slevu. Pokud jste tedy přemýšleli o tom, že si jablečné hodinky pořídíte, je právě nyní ta správná doba. Jejich nákupem dostanete skvělého pomocníka na zápěstí, který vám pomůže s cvičením, vyřizováním notifikací, hlídání vašeho zdraví, přehráváním hudby a mnoho dalšími věcmi.

Běžná cena Apple Watch Series 3 Nike+ ve verzi 42mm je nyní 8590 korun. Díky slevovému kódu ADVENT201822 je však můžete získat o 1100 korun levněji za parádních 7490 korun. Ale pozor, akce platí pouze do dnešní půlnoci, takže není času nazbyt. 

kosik-slevovy-kod

A to je vše přátelé. Dvaadvacet dní uplynulo jako voda a náš adventní kalendář je u konce. Doufám, že jste si jej užili a alespoň pár slev vás v něm potěšilo. Vzhledem k nabízeným produktům ale věříme, že ano. Díky moc za vaši přízeň a teď vzhůru k cukroví!

LSA-Head-Apple-Watch

Dnes nejčtenější

.