Zavřít reklamu

Pokud vlastníte iPhone či iPad s Face ID a zároveň s nainstalovaným iOS 12, pak jistě víte, že si můžete vytvořit Memoji. Memoji je aktualizací Animoji, kdy si v iOS můžete jednoduše vytvořit svou postavičku, která může vypadat jako vy, či jako kdokoliv jiný. Animovaná postavička poté může pomocí technologie Face ID jednoduše kopírovat vaše výrazy. Dnes tu ale nejsme od toho, abychom si vysvětlovali, co je to Memoji. V dnešním návodu se totiž podíváme na jednoduchý návod, díky kterého si můžete na hlavu vašeho Memoji přidat čepici od Santy. Jak tedy na to?

Přidejte vašemu Memoji vánoční čepici

Jak už jsem zmínil v úvodu, abychom mohli Memoji používat, musíme mít iPhone či iPad s iOS 12 a samozřejmě s technologií Face ID. Konkrétně se jedná o modely iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR a iPad Pro 2018 (12.9″ či 11.0″). Poté najedeme do aplikace Zprávy, rozklikneme si konverzaci a klikneme na ikonku Animoji. V dolní části obrazovky si vyberte své Memoji, klikněte na tři tečky, a zde rozklikněte možnost Upravit. Samozřejmě si můžete vytvořit úplně nové Memoji, záleží jen na vás. Poté se v úpravách Memoji přesuneme do poslední položky v menu, kterou je Pokrývka hlavy. V této sekci si prvně upravíme barvu na červenou – klikneme na možnost více barev a vybereme červenou barvu. Poté sjedeme úplně dolů a tapnutím aktivujeme čepici od Santy. Poté už pouze stačí kliknout na Hotovo v pravém horním rohu obrazovky.

Pomocí tohoto jednoduchého triku můžete společně s vaším Memoji již pomalu začít přecházet na vánoční náladu. Na tu se vás pokusíme naladit i v průběhu následujících dní a udržet vám ji až do nového roku. Připravili jsme si pro vás totiž na Letem světem Applem spoustu velmi pěkných článků, které by vás mohly mezi svátky potěšit.

memoji_fb_santa

Dnes nejčtenější

.