Zavřít reklamu

Oblíbený výrobce příslušenství pro jablečné produkty se těsně před Vánocemi vytasil s dalším klenotem. Tím je velmi zajímavě řešený Hub, který dodá vašemu iMacu či iMacu Pro porty na přední stranu a to opravdu elegantně. 

Celý Hub je řešen jako hliníkový stojánek, na který svůj iMac jednoduše postavíte a propojíte jej s ním pomocí USB-C kabelu. Ploška, na kterou iMac postavíte, má pak zespodu hned sedm portů – tři USB 3.0, jeden USB-C , jeden 3,5mm jack, jeden slot na microSD a jeden slot na SD kartu. Díky tomu tak k iMacu připojíte velmi snadno prakticky veškeré základní příslušenství a to navíc přímo zepředu. Jelikož jsou cílovou skupinou majitelé iMaců, vyrábí Satechi tento stojánek “jen” ve stříbrné a vesmírně šedé variantě, které s odstíny Maců perfektně ladí.

 Za cenu 90 dolarů, tedy v přepočtu asi 2000 korun, se jedná o skutečně velmi zajímavý doplněk, který ocení především ti uživatelé, kterým nevyhovují porty na zadní straně iMacu. Ke koupi je tento Hub buď na Amazonu nebo na stránkách výrobce. 

satechi-aluminum-usb-c

Dnes nejčtenější

.