Zavřít reklamu

Mysleli jste si, že se problémy nových produktů vždy objeví hned v prvních týdnech jejich prodejů? Chyba lávky. Až v průběhu letoška si totiž začínají mnozí uživatelé loňských iPadů Pro jak ve verzi 10,5”, tak i ve 12,9” stěžovat na problémy s jeho displejem. 

Takto vloni představený 10,5″ iPad Pro vypadá:

Stížnosti začaly prosakovat na povrch zhruba v dubnu letošního roku a od té doby jejich počet výrazně roste. Všechny se však točí kolem jediné věci – zvláštní skvrny na displeji tabletu. Ta se objevuje několik centimetrů nad Home Buttonem a je velmi pravděpodobně zapříčiněn nerovnoměrným podsvícením displeje. Jelikož se problém objevuje na jakémkoliv operačním systému, je téměř 100 % jasné, že se jedná o vadnou komponentu, než o softwarovou chybu. 

ipadprodisplayhotspot-800x600

Apple si je velmi pravděpodobně problému vědom a dle dostupných informací nedělá při výměně v rámci záruky žádné problémy. Pokud byste však se zárukou otáleli a na iPad měli jen jednoletou již propadenou záruku, na bezplatnou výměnu či opravu můžete zapomenout. Tedy alespoň prozatím. Pokud by se nešvar rozšířil po celém světě v daleko větší míře, je možné, že Apple spustí opravný program, jak již mnohokrát v minulosti udělal. 

MacBook iPad FB

Dnes nejčtenější

.