Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

Split

Split umožní rozdělit soubor na menší části. Ty poté mohou být samozřejmě opět „spojeny“. Tento nástroj se hodí například pokud máte omezenou velikost flash disků a potřebujete přenést velký soubor.

[appbox appstore id547116237 oldprice=“29 Kč“]

PocketCAS: Mathematics Toolkit

Komplexní aplikace PocketCAS pomůže s většinou matematických příkladů. Vypočítá jednoduché příklady ze základní školy, ale také statistiku, deriváty, integrály a mnoho dalších pokročilých matematických úloh. Velkým plusem je i postup či grafické znázornění výsledku.

[appbox appstore id703006457 oldprice=“799 Kč“]

PhotoArtista – Haiku

PhotoArtista – Haiku upraví vaše fotografie do podoby kresleného obrazu. Ty poté vypadají jako kreslené vodovými barvami a jsou opravdu hezké. Na výsledek se můžete podívat níže v náhledu aplikace.

[appbox appstore id434662039 oldprice=“249 Kč“]

The Cave

The Cave je hrou s originální hratelností a skvělým humorem. V této skákačce se seznámíte s celkem 7 rozdílnými postavami, se kterými budete řešit logické hádanky. Bohužel hra není příliš dlouhá, takže se jedná o spíše jednorázovou záležitost.

[appbox appstore id592009018 oldprice=“449 Kč“]

Psychonauts

Kulturní hra Psychonauts vyšla už v roce 2005. Jedná se o originální a zábavný titul od Tima Schafera, který má na svědomí například velmi oblíbený titul Grim Fandango. Žánrem by se dala zařadit mezi plošinovky, ale také akční adventury.

[appbox appstore id459476769 oldprice=“299 Kč“]

Steam

Transport Fever

Ve hře Transport Fever se budete starat o dopravu, především tu železniční. Hra je klasickým tycoonem, ve kterém se na začátku ocitneme v roce 1850, kdy začíná naše cesta budování dopravního impéria. Hra obsahuje kampaň, ale také volnou hru, kde si můžete stavět dle libosti.

[appbox steam simple 446800 oldprice=“31.99 €“]

macbook fb

Dnes nejčtenější

.