Zavřít reklamu

Komerční sdělení: V zimním období trápí řadu domácností – ale také kanceláří – nepříjemně a nezdravě suchý vzduch. Co s ním? V dnešní nabídce vám přinášíme trojici užitečných a nenákladných zvhlčovačů, z kterých si určitě vyberete ten pravý.

Zvlhčovač vzduchu Smartmi

Suchý vzduch v místnosti není nic příjemného ani zdravého. Skvělé řešení představuje zvlhčovač vzduchu Xiaomi, mezi jehož největší přednosti patří například možnost ovládání na dálku přes aplikaci ve smartphonu. Zvlhčovač disponuje inteligentním systémem ovládání vlhkosti, díky kterému udrží teplotu na zdravé úrovni. Samozřejmostí je sterilizace a dvojitá antibakteriální ochrana, stejně jako ochrana proti zkratu.

Zvlhčovač vzduchu Smartmi zakoupíte na webu GearBest za 4094 korun. Prioritní přeprava do České republiky vás vyjde na 469 korun, zboží obdržíte do 25 pracovních dní.

Aromaterapeutický zvlhčovač vzduchu Deerma Mini

Aromaterapeutický zvlhčovač vzduchu Deerma Mini má sice drobné rozměry, ale vaší ložnici prokáže velikou službu. Díky těmto rozměrům je také snadno přenosný, takže si ho klidně můžete vzít s sebou na dovolenou. Jednoduše se ovládá a kromě zvlhčení prostoru do něj můžete použít i produkty pro aromaterapii, takže příslušnou místnost také krásně provoní.

Aromaterapeutický zvlhčovač vzduchu Deerma Mini zakoupíte na webu GearBest za 364 korun. Poštovné do České republiky je zcela zdarma, zboží obdržíte do 30 pracovních dní.

Zvlhčovač vzduchu s nočním světlem

Zvlhčovač vzduchu a noční světlo v jednom svůj provoz přizpůsobí na míru vašim přáním a potřebám. Kapacita 320 ml zajistí dostatek zvlhčení na 12 hodin, světlo můžete přepnout na režim pro domov či kancelář. Zvlhčovač nabízí tichý provoz, díky malým rozměrům se snadno přenáší. Jednoduše se čistí, nabíjení probíhá přes USB kabel.

Zvlhčovač vzduchu s nočním světlem zakoupíte na webu GearBest za 523 korun, poštovné do České republiky je zcela zdarma. Zboží obdržíte do 30 pracovních dní.

Humifier fb

Dnes nejčtenější

.