Zavřít reklamu

Videa se záběry rozebírání některého z nejnovějších kousků z dílny Applu se v jistých kruzích těší veliké oblibě. Díky vybraným magazínům a specializovaným YouTube kanálům tak víme, jak vypadá vnitřek novějších iZařízení do nejmenšího detailu. Vzpomente si ale, jak vypadá zevnitř iPhone 4?

Jeden z uživatelů sítě Reddit zveřejnil ve vlákně, týkajícím se iPhonu, rozebranou „čtyřku“, kterou se rozhodl s pomocí rámečku naaranožovat do podoby vlastního uměleckého díla. Krátký videoklip (mrknout na něj můžete zde) je vlastně pomalým záběrem, ukazujícím jednotlivé části iPhonu 4, připevněné ke skleněné desce s rámem. Během krátké doby stihl nasbírat tisícovky zhlédnutí a stovky komentářů ve vlákně.

Někteří z uživatelů se svěřili se svými plány vytáhnout na denní světlo svůj dávno mrtvý stařičký iPhone a dát mu tímto způsobem ještě jednu šanci, další zase navrhl, že by se autor videa mohl rámováním starých rozebraných iPhonů živit. Jednohlasné nadšení ale příspěvek uživatele s přezdívkou TheIncorporal ale nesklidil. „Nechápu to,“ přiznal jedne z uživatelů. „Asi si dám za rámeček své jedenáct let staré džíny, které mám již od sedmé třídy, ale nejdřív je rozeberu na jednotlivá vlákna,“ dodal.

Samotný tvůrce příliš mnoho informací k videu neposkytl – uvedl pouze, že mu celá práce zabrala většinu dne. „V ideálním případě bych chtěl ještě nahoru přidat kus skla jako ochranu před prachem,“ příznal, ale dodal, že zkrátka nechtěl ztrácet čas nákupem toho pravého rámu. „Použil jsem prostě jeden, který se válel doma.“. Podle jeho vlastních slov se jednalo spíše o okamžitý nápad a nemyslel na to, že by byl jeho výtvor prodejný. K lepení použil obyčejné lepidlo pro domácnost, do budoucna by ale rád vyzkoušel něco silnějšího.

iPhone 4 Frame fb

Dnes nejčtenější

.