Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma či se slevou, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

Launch Center Pro

Launch Center Pro vám umožní vytvořit zkratky pro vaše oblíbené činnosti. Jedním kliknutím tak můžete volat vybrané osobě, napsat email, naskenovat QR kód nebo třeba otevřít vaši oblíbenou webovou stránku. Možností je opravdu mnoho a je tak pouze na vás, co si v appce nastavíte.

[appbox appstore id532016360 oldprice=“149 Kč“]

1 Second Everyday: Video Diary

Vytvořte si unikátní video deník pomocí 1 Second Everyday. V aplikaci každý den nahrajete krátké video, která se poté spojí do jednoho delšího a vy tak budete mít k dispozici krásnou vzpomínku.

[appbox appstore id587823548 oldprice=“149 Kč“]

ArtRage

Kreslete, malujte a vytvářejte v ArtRage. Aplikace obsahuje mnoho užitečných nástrojů a výsledek tak může být opravdu krásný, především pokud využijete Apple Pencil.

[appbox appstore id391432693 oldprice=“149 Kč“]

Finances 2

Spravujte své finance s Finances 2. Do appky zadáváte své příjmy a výdaje, můžete dokonce importovat bankovní výpis v CSV formátu. Samozřejmostí jsou různé grafy a statistiky toho, jak na tom se svými financemi jste.

[appbox appstore id1160149477 oldprice=“449 Kč“]

Thundergut´s Revenge

Coby lučišník se vydáváte na cestu plnou nástrah a nepřátel. Vyberte si svého hrdinu a popadněte šípy, budete je rozhodně potřebovat.

[appbox appstore id1186101136 oldprice=“29 Kč“]

HappyTruck

V HappyTruck se stanete řidičem náklaďáku, který převáží ovoce na trh. Na 27 mapách se budete snažit dopravit vše a neztratit ani jeden kus ovoce, což však vůbec nebude snadné.

[appbox appstore id481234589 oldprice=“59 Kč“]

The Wolf´s Bite

Adventura The Wolf´s Bite nabídne zajímavou hratelnost jeden proti jednomu, kde si budete vybírat svou cestu příběhem. Hra je inspirována mnoha pohádkami, takže v ní poznáte povědomé postavy. Na konci čeká 20 unikátních zakončení příběhu, takže nic nebrání tomu, abyste hru dohráli vícekrát.

[appbox appstore id1251757326 oldprice=“59 Kč“]

iPhone X screenshot FB

Dnes nejčtenější

.