Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma či se slevou, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

iStudiez Pro Legendary Planner

Perfektní nástroj pro studenty je kromě verze pro Mac nyní zdarma i na iPad a iPhone. V aplikaci si nastavíte svůj rozvrh, jednotlivé přednášky, termíny zkoušet i dalších aktivit. KE každému předmětu si navíc můžete přidělit i učitele s jeho kontaktem a vyplňovat můžete i známky a ihned tak víte, jaký máte v daném předmětu průměr.

[appbox appstore id310636441 oldprice=“89 Kč“]

Super ToDo´s

Super ToDo´s je klasickou aplikací s připomínkami a v mnohém je podobná i té nativní od Applu. Nabízí hezký a čistý design a veškeré potřebné funkce včetně možnosti k upomínce přiložit fotografii.

[appbox appstore id1195333305 oldprice=“59 Kč“]

Berlin Essentials City Tour

Pokud se chystáte na výlet do Berlína, připravte si do iPhonu appku Berlin Essentials City Tour. Ta vám pomůže se projitím celého Berlína a navštívením všech důležitých historických budov a objektů. Celá procházka vám zabere okolo 3 hodin a je dlouhá zhruba 5 kilometrů.

[appbox appstore id1223531147 oldprice=“179 Kč“]

Sleep Sounds: relaxing sounds

Sleep Sounds obsahuje celou řadu relaxačních zvuků, které vám pomohou usnout. Nechybí několik druhů deště, vítr, zvuk dálnice, moře a mnoho dalších. Samozřejmostí je nastavení dobu vypnutí přehrávání zvuku.

[appbox appstore id1190758709 oldprice=“59 Kč“]

The Hunt for the Lost Treasure

Najděte pirátský poklad ve hře The Hunt for the Lost Treasure. Čeká na vás krásná grafika, mnoho lokací, které navštívíte a spousta hádanek a puzzlů.

[appbox appstore id1033049991 oldprice=“119 Kč“]

PopStar with Undo

PopStar with Undo je klasickou hrou, ve které se musíte zbavovat bloků se stejnou barvou. Vše je navíc o rychlosti a čím rychleji na bloky klikáte, tím více bodů vám zajistí.

[appbox appstore id598512361 oldprice=“119 Kč“]

iphone-fb

Dnes nejčtenější

.