Zavřít reklamu

O programech značky dr.fone jste se už na našem webu mohli dočíst hned několikrát. Konkrétně jste si mohli přečíst o programech dr.fone – Recover, dr.fone – Repair, či dr.fone – Switch. Z vlastní zkušenosti mohu říct, že tato trojice programů je opravdu velice propracovaná a nemám k nim jedinou výtku. Pokud vás tyto programy zaujaly, tak mám pro vás skvělou zprávu. dr.fone si totiž pro všechny své příznivce připravil speciální Vánoční akci, ve které máte možnost si zakoupit všechny programy, které dr.fone nabízí, s výraznou slevou.

drfone_Vanoce_fb

K dispozici jsou buď tři kompletní balíčky, kdy první je určen pro iOS, druhý pro Android a třetí pro oba tyto systémy zároveň. Cena kompletního balíčku dr.fone Full Toolkit je $69.97, stejně stojí také Toolkit pro iOS. Pokud se rozhodnete pro zakoupení Toolkitu pro Android, tak si připravte $39.97. K dispozici jsou také samostatné programy, jejichž částka začíná na $9.97 a šplhá až do $34.97. Před koupí je tedy nutné pouvažovat nad tím, co vlastně potřebujete, a zda-li budete potřebovat celkový Toolkit, či pouze část toolkitu.

Ať už se rozhodnete, jakkoliv chcete, tak vám mohu zaručit, že programy od dr.fone jsou naprosto skvělé, jednoduché na ovládání a především fungují na 100 %. Vánoční akci můžete zobrazit pomocí odkazu níže a věřte, že se vám investice rozhodně vrátí.

drfone_Vanoce_fb

Dnes nejčtenější

.