Zavřít reklamu

Je naprostou samozřejmostí, že každý z nás už někdy připojil jablečné zařízení k počítači. Někdy jste tak museli učinit kvůli opravě operačního systému, jindy zase kvůli přesunu hudby či fotografií. Při tomhle kroku ale musíte použít iTunes, což je oficiální program od Applu, který slouží k přesunu dat mezi vaším zařízením a počítačem/Macem. Pro některé uživatele je totiž iTunes zbytečně složitý a tento názor sdílím i já. Neříkám, že je iTunes vyloženě špatný, avšak pro nezkušené uživatele může být mnohdy matoucí. Této mezery na trhu se rozhodly využít různé společnosti a mezi ně patří i iSkysoft, která vytvořila skvělou a především pak jednoduchou náhradu za iTunes – jedná se o program iSkysoft Toolbox – Transfer.

V případě, že hledáte jednodušší alternativu za iTunes, a to už z jakéhokoliv důvodu, tak jste tady dnes naprosto správně. Na program iSkysoft Toolbox – Transfer se totiž v dnešní recenzi podíváme blíže. Osobně si myslím, že se vám tento program bude líbit ihned po prvním spuštění. Pokud ne, tak si jej určitě zamilujete ihned poté, co zjistíte, jak jednoduše se používá a především jak jednoduše můžete mezi jablečným zařízením a počítačem či Macem přesouvat soubory. Vrhněme se tedy na to.

ios-transfer-pic1

Jaké jsou přednosti iSkysoft Toolbox – Transfer?

Možná se ptáte, proč byste si měli vybrat právě iSkysoft – Transfer. Odpověď jsem v tomto případě už nakousl v odstavci výše. Je to především kvůli jednoduchosti. Při používání iTunes hodně uživatelů jednoduše ztratilo nervy, což se vám v případě programu Transfer nestane. Vše je velice jednoduché – fotografie například zvládnete přesunout pomocí několika kliknutí.

Zároveň je skvělé, že můžete všechny fotografie a další data uložená ve vašem zařízení společně s iSkysoft – Transfer spravovat. Pokud tedy chcete něco vymazat či přidat do galerie, tak vám v tom rozhodně nic nebrání. Skvělou funkcí je dále tzn. přesun mezi dvěma zařízeními, kdy můžete velice jednoduše přesouvat fotografie například mezi iPhonem a Androidem. To se může hodit především tehdy, kdy si koupíte nové zařízení a chcete do něj přenést všechny fotografie. K tomuhle vám ale spíše lépe poslouží program iSkysoft Toolbox – Switch.

 

Další skvělé nástroje přímo v programu

Program iSkysoft Switch podporuje hned několik typů dat. Přenést můžete jednoduše samozřejmě fotografie, ale také alba, knihovny, videa, či hudbu. Zároveň dostanete možnost jednoduše exportovat například kontakty a SMSky. Vždy říkám, že mě u programů zaujme přidaná hodnota, a i ta v případě iSkysoft Toolbox – Switch nechybí. Přímo uvnitř aplikace si totiž můžete jednoduše vytvořit vyzvánění. Stačí jednoduše vzít váš MP3 soubor, přetáhnout jej do programu a upravit jej. Jakmile je vše hotovo, tak se program postará o to, aby vyzvánění přenesl do iOS zařízení.

ios-transfer-pic2

Jednoduchý přesun ve třech krocích

Celý přesun všech dat lze shrnout do třech jednoduchých kroků. Nejprve je samozřejmě nutné stáhnout, nainstalovat a spustit program iSkysoft Toolbox – Switch. Po spuštění klikneme na modul Transfer a pomocí datového kabelu připojíme náš iPhone či iPad k počítači nebo Macu. Poté už si jednoduše v horním menu vybereme, s jakým typem souboru chceme pracovat. Vybereme si soubory, které chceme extrahovat do našeho počítače, a poté klikneme na tlačítko Export v pravém dolním rohu. Nyní stačí pouze vyčkat, dokud nedojde k vyexportování a je hotovo.

iSkysoft Toolbox – Transfer opravu velice rychlý a s chladnou hlavou mohu potvrdit, že je o mnoho rychlejší, než samotný iTunes. A pokud si vzpomínáte na otravnou Synchronizaci, kterou jste museli spustit po každé úpravě, tak nyní máte důvod se radovat. Všechny tyto starosti ohledně synchronizace totiž s iSkysoft Toolbox – Transfer opadají. Jednoduše telefon připojíte, přenesete si, co chcete, a poté jej odpojíte. Tak jednoduché to je.

Závěr

Rád bych tady vyzdvihl všechny přednosti programu iSkysoft Toolbox – Switch. To bych tady ale byl ještě pekelně dlouho, a to si nemůžu dovolit. K závěrečnému shrnutí můžu říct jen to, že pokud hledáte jednodušší, rychlejší a lepší alternativu iTunes, tak je iSkysoft Toolbox – Switch zlatým dolem. Neobtěžuje vás zbytečnou synchronizací, ovládání je velice jednoduché a intuitivní a věřím, že si na program velice rychle navyknete. Mimo klasické funkce, kterými disponuje iTunes, má iSkysoft Toolbox – Transfer nespočet dalších funkcí, mezi které patří například vytváření vyzvánění a další. Pokud vás tento program zaujal, můžete si jej vyzkoušet v trial verzi. V případě, že byste si chtěli pořídit plnou verzi, tak si připravte $39.95 za roční licenci. Taktéž můžete využít možnosti doživotní licence za $49.95 a nebo si můžete zakoupit celý iSkysoft Toolbox s dohromady sedmi programy za $139.95.

Zároveň můžete využít speciální vánoční akce, ve které můžete získat širokou škálu produktů od iSkysoft za zlomek ceny. Některé programy začínají na pouhých $9.95.

iskysoft_transfer_fb

Dnes nejčtenější

.