Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma či se slevou, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

Frame Wallpaper for Unsplash

Frame je jednoduchou databází fotografií, ze kterých si můžete vybrat například váš příští wallpaper na iPhone. Fotky jsou řazeny podle kategorií, případně si můžete zobrazit všechny od oblíbeného autora.

[appbox appstore id1380041207 oldprice=“29 Kč“]

PSHPS

Tato aplikace vám pomůže se správným provedením kliků a jejich počítáním. Nejprve si nastavíte čas či počet kliků, které chcete provést, následně telefon položíte na zem pod hrudník. Poté můžete začít klikovat, telefon vydá zvuk vždy, když se dostatečně hrudníkem přiblížíte k zemi.

[appbox appstore id458620165 oldprice=“59 Kč“]

ARise

AR hra ARise nabízí krásný 3D svět, který můžete sledovat ze všech úhlů. Titul je plný zajímavých puzzlů, které využívájí právě možnosti se na celý level dívat odkudkoliv a hledat tak správné cesty.

[appbox appstore id1281550152 oldprice=“89 Kč“]

SpongeBob Moves In

Postavte se SpongeBobem jeho město a starejte se o jeho obyvatele. Budete postupně odemykat nové budovy a charaktery a ty poté umisťovat do města. Hra je svým zaměřením podobná například Tapped Out se Simpsonovými.

[appbox appstore id576836614 oldprice=“89 Kč“]

Moving Meditations

Aplikace Moving Meditations je určena rodinám, které se u některého ze svých členů potýkají s autismem. Obsahuje 18 krátkých videí rozdělených do kategorií, která jsou určena například k relaxaci.

[appbox appstore id1437524032 oldprice=“89 Kč“]

Farm Games Animal Puzzles for Kids Toddler Apps

Tato hra je určena těm nejmenším. Obsahuje několik her včetně jednoduchých puzzlů, interakce se zvířaty a učení se jejich zvuků či doplňovaček.

[appbox appstore id549756484 oldprice=“119 Kč“]

Dr. Panda Racers

Dalším titulem pro děti je Dr. Panda Racers. V něm si vytvoříte vlastní závodní vozidlo, kdy máte na výběr z opravdu spoustu možností. A poté už nezbývá nic jiného, než se pustit do závodů. Jejich vyhráváním se odemykají další součástky, barvy a především trofeje. Nechybí ani nutnost vozidlo vždy umýt a dotankovat nádrž.

[appbox appstore id1072276976 oldprice=“89 Kč“]

ipad_pro_charge_fb

Dnes nejčtenější

.