Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

Branding Lab – Templates

Branding Lab nabídne spoustu předloh a šablon pro vytvoření profesionální prezentace vaší firmy. Všechny šablony jsou plně přizpůsobitelné a vždy si do ní můžete vložit veškeré potřebné dokumenty, včetně log, kontaktních informací a mnoho dalšího. Každý balík obsahuje brožuru, kalendář, certifikát, prezentaci, pozvánky, dopisy, newsletter, plakát a jiné dokumenty, které byste mohli potřebovat.

[appbox appstore id422833476 oldprice=“749 Kč“]

Persona

Aplikace Persona není určena velkému okruhu uživatelů, využijí ji totiž především spisovatelé či scénáristé. Tato appka je totiž jakousi databází postav z vašeho příběhu. U každé z nich si kromě všech důležitých informací doplníte také vztahy s dalšími postavami, její typologické chování a podobně.

[appbox appstore id560926312 oldprice=“1.039 Kč“]

Steam

Human: Fall Flat

V zábavné logické hře Human: Fall Flat se vtělíte to kůže Boba, který musí překonat mnoho nástrah. Veškeré logické hádanky a úkoly jsou založeny na fyzice a půjde například o houpání se na provaze či střílení z katapultu. Vždy dostanete nějaký cíl na mapě a je na vás, jak se k němu dostanete. Nejlépe si hru užijete s kamarády v kooperaci.

[appbox steam simple 477160 oldprice=“14.99 €“]

Europa Universalis IV

Na strategii Europa Universalis IV toho najdeme pouze málo negativního, jednou z těch věcí je časová náročnost. Pokud si libujete v taktice a strategii, tato hra vás chytne a nepustí. Ujměte se jednoho z Evropskách států a sami se rozhodujte, jakým směrem se bude ubírat. Prožijte tak znovu historii s vlastními rozhodnutími, vyjednávejte s dalšími státy, obchodujte a zkrátka buďte tím nejlepším panovníkem.

[appbox steam simple 236850 oldprice=“39.99 €“]

NOT A HERO

Nenáročná hra na odreagování, tak by se dalo popsat NOT A HERO. Dočkáte se 2D pixelové grafiky, rychlé akce a velmi propracovaného taktického systému. Pokud vás tento styl her baví, s NOT A HERO chybu neuděláte a na několik hodin určitě zabaví.

[appbox steam simple 274270 oldprice=“12.99 €“]

LEGO The Incredibles

LEGO The Incredibles je další z nekonečného zástupu LEGO her. Už z názvu je jasné, že tentokrát se podíváme do světa Úžasňákových, dokonce si užijeme děj obou dvou dílů. Hra nijak nevybočuje hratelností od toho, co z ostatních her s kostičkovanými hrdiny známe, zaujme tak klasicky svým humorem a samozřejmě příběhem této rodiny od Pixaru.

[appbox steam simple 818320 oldprice=“39.99 €“]

macbook fb

 

Dnes nejčtenější

.