Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Hledáte originální a netradiční dárek pro někoho, kdo si rád hraje a tvoří? Skvělým nápadem může být laserový gravírovací stroj KKMoon Automatic K5. Je precizní, spolehlivý, snadno se ovládá, a vy ho dnes můžete získat za speciální zaváděcí cenu.

Laserový gravírovací stroj KKMoon Automatic K5 je žhavou novinkou v nabídce webu TomTop. Je ideální pro domácí kutily, stejně jako pro profesionálněji zaměřené uživatele. Lze jej skvěle ovládat prostřednictvím profesionální aplikace v počítači, stroj zaručuje stoprocentní preciznost a spolehlivost.

Pohyb laserové hlavy lze snadno ovládat za pomoci pěti tlačítkových zkratek, intenzitu laseru můžete přizpůsobit materiálu, na kterém v danou chvíli pracujete. Součástí laseru je i speciální software pro úpravu obrazu a monitoring celého gravírovacího procesu, samozřejmostí je i ochranný panel pro maximální bezpečnost vašeho zraku.

Laserový gravírovací stroj KKMoon Automatic K5 zakoupíte na webu TomTop za akčních 2340 korun namísto obvyklých 3596 korun. Poštovné do České republiky je zcela zdarma, zboží obdržíte nejpozději do 15 pracovních dní.

KK Engraving fb

Dnes nejčtenější

.