Zavřít reklamu

Služby, které uživatelům nabízí aplikace Google Maps pro iOS, se postupem času stále více rozšiřují. Žhavou prosincovou novinkou je karta s názvem „Pro Vás“, která přichází s přehlednou nabídkou restaurací, obchodů a dalších míst v závislosti na poloze, na které se uživatel zrovna nachází – nebo kterou si sám určí. Majitelé smartphonů s operačním systémem Android si tuto bezplatnou funkci mohli vychutnat již letos v létě, teď ji Google postupně šíří i mezi jablíčkáře. Česká republika patří mezi země, kde si ji můžete také vyzkoušet.

„Karta ‚Pro Vás‘ se má stát stálým zdrojem inspirace, šité na míru vašim chutím a potřebám,“ uvedl Jamie Aspinall v oficiálním postu na webu Googlu. „Stačí sledovat oblasti a místa, která vás zajímají, a získávat tak aktualizace a doporučení,“ dodává. Uživatelé tak budou přímo v Google Maps dostávat užitečné a zajímavé tipy na nové restaurace, ale například i na novinky, souvisejícími s oblíbenými místy. Google uživatelům doporučuje novou funkci využívat i na cestách do neznámých destinací.

Funkci „Pro Vás“ mohou od včerejška využívat majitelé jablečných zařízení ve více než čtyřiceti zemích světa, pro Android je to již více než 130 zemí. Nejedná se o jedinou letošní novinku v Google Maps – od letošního podzimu mohou uživatelé využívat také funkci s názvem Dojíždění, která má za úkol zrych

google-maps-events-section-800x642
lit a usnadnit dopravu do práce i domů.

 

Dnes nejčtenější

.