Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Dron je čím dál oblíbenější „hračkou“ pro malé i velké nadšence. Dnes vám přinášíme hned dva cenově dostupné modely se spoustou funkcí, vhodné jak pro začátečníky, tak i pro zkušenější uživatele – a navíc za skvělou cenu.

Mini dron JJRC H36

JJRC H36 se řadí do kategorie mini dronů – vejde se prakticky do dlaně. S malými rozměry je spojená i nízká hmotnost, což značně usnadňuje přepravu dronu. Dron má čtyři chráněné vrtule, na přední straně najdete modré LED světlo, na zadní části žluté. Navzdory drobným rozměrům je JJRC H36 šikovný a s přehledem zvládá režimy Headless Mode a One Key Return, stejně jako 360°otočky ve vzduchu. Součástí balení je také trojice baterií.

Mini dron JJRC H36 zakoupíte na webu GearBest za skvělých 341 korun. Poštovné do České republiky vás vyjde na 68 korun, zboží bude expedováno mezi 14. a 16. prosincem a obdržíte ho nejpozději do 28 pracovních dní.

JJRC JJPRO X5

Dron JJRC JJPRO X5 je doslova nadupaný spoustou skvělých funkcí. Kromě toho se může chlubit superhladkým, tichým chodem, a dlouhou životností. JJRC JJPRO X5 disponuje funkcí GPS a schopností udržet stabilní výšku. Zvládá hned několik letových režimů, jako je Point of Interest, Follow Me či Safe Flight. Polohu kamery můžete nastavit od 0°do 90°, dron lze spravovat a ovládat prostřednictvím speciální aplikace ve vašem smartphonu. Ovládání je možné jak z aplikace, tak i přes dálkový ovladač, dron je vhodný i pro začátečníky. Doba letu je zhruba 16 – 18 minut, v balení kromě dronu naleznete brašnu, nejrůznější příslušenství, nabíjecí adaptér, USB kabel, šroubovák, a uživatelský manuál.

Dron JJRC JJPRO X5 zakoupíte na webu GearBest za akčních 3323 korun, poštovné do České republiky vás vyjde na 154 korun. Zboží bude expedováno mezi 1. a 3. lednem, obdržíte ho nejpozději do 25 pracovních dní.

JJRC JJPRO X5 fb

Dnes nejčtenější

.