Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

Infographics Lab – Templates

Infographics Lab poslouží skvěle všem, kdo vytváří různé diagramy, grafy a infografiku. Obsahuje totiž tisíce položek právě se všemi těmito nástroji. Vy si vyberete ten ideální pro váš projekt a poté si ho pouze upravíte a doplníte svými daty. Primárně je appka určena pro práci s Keynote, ale vše si můžete jako obrázek importovat i do dalších aplikací z iWork.

[appbox appstore id577411683 oldprice=“749 Kč“]

Whirlwind WordSearch

Máte rádi osmisměrky a chcete si vyzkoušet jejich vytváření? Sáhněte po Whirlwind WordSearch. Aplikace primárně podporuje angličtinu a další světové jazyky, bohužel bez češtiny, což vám však nebrání vytvářet vlastní osmisměrky. Vybírat si můžete z mnoha tvarů herního pole a appka také obsahuje návod pro nováčky.

[appbox appstore id594336686 oldprice=“299 Kč“]

Steam

Gone Home

V hororové hře Gone Home bude vašim úkolem zjistit, proč je po vašem návratů domů celý dům prázdný. Hledáte různé indície v podobě dopisů, poznámek a jiných dokumentů. Titul zaujme především skvělou atmosférou.

[appbox steam simple 232430 oldprice=“12.49 €“]

Mad Games Tycoon

Ve strategii Mad Games Tycoon založíte vlastní firmu vyvíjející hry. Poté už vybíráte jaké hry budete vytvářet, zda se zaměříte na grafiku, příběh, hratelnost nebo něco jiného a postupně zvyšujete své renomé na trhu. Spravujete samozřejmě zaměstnance, snažíte se nabrat ty nejlepší, ale zapomínat nesmíte také na hlídání financí.

[appbox steam simple 341000 oldprice=“14.99 €“]

House Flipper

House Flipper je vskutku neobvyklou hrou. Budete v ní kupovat domy, ty poté příkladně upravíte a vylepšíte a se ziskem prodáte. Kromě úklidu budete malovat stěny, instalovat topení, sprchy, světla a mnoho dalšího. Hra nabízí opravdu nevšední zážitek a na nějakou dobu vás určitě zabaví.

[appbox steam simple 613100 oldprice=“16.79 €“]

Car Mechanic Simulator 2018

Další zaměřením neobvyklou hrou je Car Mechanic Simulator 2018. Už z názvu vyplývá, že se stanete auto mechanikem, budete přijímat zakázky a opravovat nejrůznější poruchy na vozech. Ti z vás, kteří se o automobily zajímají, budou určitě potěšení mírou detailů, která je věnována jednotlivým opravám a dílům. Vždy totiž bude nutné vyšroubovat každý jeden šroubek pro odendání příslušné součástky a některé opravy vám tak zaberou mnoho času.

[appbox steam simple 645630 oldprice=“19.79 €“]

iMac

Dnes nejčtenější

.