Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma či se slevou, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

IQ Test & IQ challenge: What´s my IQ?

Vyzkoušejte si IQ test a zjistěte, jak na tom jste. Appka obsahuje 2 testy a dohromady přes 70 úkolů k vyřešení. Na konci testu budete mít možnost si projít i správné výsledky a dozvědět se, jak vysoké je vaše IQ.

[appbox appstore id1055157716 oldprice=“89 Kč“]

Visual – After Camera Effects

Visual nabízí spoustu filtrů a efektů pro úpravu fotografií. Především efekty vypadají zajímavě a vy tak můžete s aplikací vytvořit unikátní fotografie.

[appbox appstore id1044509958 oldprice=“59 Kč“]

Moku Hanga

Další aplikací pro úpravu fotek je Moku Hanga, avšak ta je opravdu jedinečná. Své fotografie totiž přetvoříte do podoby japonské metody tisku nazvané právě Moku Hanga. Jak upravené fotografie vypadají můžete vidět níže v náhledových obrázcích.

[appbox appstore id506703833 oldprice=“149 Kč“]

Cubes: brain teaser

Cubes je logickou hrou se 127 unikátními levely. Vašim cílem je pohybováním kostek sestavit předem daný obrazec. Obtížnost levelů se samozřejmě postupně zvyšuje.

[appbox appstore id1195780835 oldprice=“29 Kč“]

Cletus Land

Cletus Land působí jako moderní Mario. Jde o klasickou skákačku s 18 rozsáhlými levely, ve kterých na vás čeká mnoho nástrah v podobě nepřátelských zvířat a různých pastí.

[appbox appstore id575776460 oldprice=“29 Kč“]

Jumpy Kangaroo

V této hře se ovládání nebudete učit dlouho. Váš jediný úkol je totiž s klokanem přeskakovat stromy, které vám stojí v cestě. Dotyk se stromem samozřejmě znamená konec hry a vy budete začínat od začátku. Jak daleko se dostanete?

[appbox appstore id991515072 oldprice=“29 Kč“]

Slide Tetromino Premium

Slide Tetromino Premium je zcela klasickou logickou hrou, ve které musíme v předem vymezeném prostoru pohybovat s objekty a dostat tak klíč na cílové pole. Pokud často přemýšlíte, co si zahrát během pár minut čekání na autobusové zastávce, tento titul by mohl posloužit dobře.

[appbox appstore id978983113 oldprice=“29 Kč“]

iPhone fb

Dnes nejčtenější

.