Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

News Headlines – App for Google

Pokud si rádi pročítáte novinky z Google News, tento nástroj vám to ještě usnadní. V horní liště displeje se totiž objeví nová ikona a po jejím rozkliknutí se zobrazí právě přehled novinek z Google News. Na vás je, abyste si nastavili, o jaké kategorie máte zájem a jak často se má seznam sám obnovovat.

[appbox appstore id998256682 oldprice=“89 Kč“]

VideoConverterUltimate

VideoConverterUltimate skvěle poslouží nejen pro převod videa do jiného formátu, ale také jako jednoduchý video editor či ho využijete i pro nahrávání obrazovky Macu. Výsledné video může být uloženo v MP4, AVI, MOV, MKV a mnoho dalších oblíbených formátech.

[appbox appstore id423292019 oldprice=“1.289 Kč“]

Patchworkz (Full)

Tato hra obsahuje přes 150 krásně zpracovaných puzzle obrázků a na vás bude, abyste je složili. Hratelností ničím nepřekvapí, ale grafické zpracování je velmi povedené a hra obsahuje i systém bodování, takže se můžete postupně zlepšovat.

[appbox appstore id639002071 oldprice=“299 Kč“]

Solitaire Dungeon Escape

Solitaire Dungeon Escape nabízí mix klasické karetní hry s příběhem, kdy musíte zachránit princeznu ze spárů draka. Titul obsahuje 160 levelů, které jsou rozděleny do několika kategorií. Některá vyžadují dosáhnutí určitého počtu bodů, další nalezení určité karty nebo například vyřešení levelu v určitém časovém limitu.

[appbox appstore id992109980 oldprice=“119 Kč“]

Steam

Tooth and Tail

Tooth and Tail je zajímavou realtimovou strategií. Na náhodně generované mapě se pustíte do klasického stavění důležitých staveb tak, jak známe z ostatních strategií. Zajímavé je, že všechny tyto úkony provádíme pouze naším velitelem, takže se dá hra velmi dobře ovládat i na ovladači, což rozhodně u tohoto žánru není běžné.

[appbox steam simple 286000 oldprice=“19.99 €“]

Titan Souls

V akční arkádě Titan Souls na vás čekají především těžké souboje. Ty se odehrávají v jednotlivých arénách a je potřeba být připraven, že vám žádný protivník nedá nic zadarmo. Potěšení budou milovníci retro pixelové grafiky.

[appbox steam simple 297130 oldprice=“14.99 €“]

macbook fb

Dnes nejčtenější

.