Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Sleva na iPhone Servis – Žádná falešná akce, ale opravdová sleva 200 korun na jakoukoliv opravu iPhonu. Výměna displeje či baterie Vás tak vyjde na perfektní cenu. Sleva 200 korun platí na jakýkoliv servisní zákrok, který jste si mohli v průběhu tohoto roku zakoupit za plnou cenu. Výměna baterie v takovém iPhonu 6 Vás přijde na pouhých 590 korun. Slevu je možné uplatnit i na jakýkoliv iPhone servis.

iPhone Servis – Sleva 200 korun, která se vyplatí

Žádná rádoby “blackfriday” či “cybermonday” akce, která se pouze snaží nalákat lidi na slevu. Ve výsledku žádnou slevou vůbec není. Sleva 200 korun na iPhone Servis platí na celoročně stanovené a pevné ceny, které nebyly před vytvořením akce nikterak zvýšeny. Slevu je možné uplatnit do konce tohoto kalendářního roku. Stačí před opravou na prodejně ukázat banner, který najdete na konci tohoto článku. Z ceny opravy Vám pak bude odečteno 200 korun. 

Ty nejzajímavější ceny oprav iPhonů!

U některých větších položek, jako je výměna displeje u iPhonu X se může zdát sleva 200 korun nepodstatná. Kde ovšem slevu určitě oceníte je u levnějších oprav, jako jsou například výměny baterií. Díky slevě Vás vyjde například výměna baterie v iPhonu 6, iPhonu 6 Plus či iPhonu SE na pouhých 590 korun. Nebo naopak výměna displeje u iPhonu 5s na pouhých 1590 korun, přičemž k výměně displeje dostanete ještě slibované Tvrzené sklo a to už se opravdu vyplatí.

Pokud nepotřebujete zrovna výměnu displeje či baterie, ale například byste se rádi dozvěděli, jaké Tvrzené sklo na ochranu displeje je nejlepší a kde ho sehnat, můžete si přečíst náš předchozí článek: Unikátní Vánoční sleva na prémiové Tvrzené sklo pro iPhone. V přiloženém článku najdete slevový kód, díky kterému je možné prémiové sklo pořídit za jedinečnou cenu pouze do konce tohoto roku.

Kde je možné slevu 200 korun uplatnit?

Slevu 200 korun na jakýkoliv iPhone Servis je možné uplatnit na prodejně Tvrzenýsklo.cz – jedná se o iPhone Servis na Praze 5, který provádí opravy iPhonů na počkání. Již zmíněná výměna baterie v iPhonu 6, 6 Plus či iPhonu SE Vás tak vyjde na skvělých 590 korun a nebude trvat déle než 10 minut. iPhone Servis není nutné objednávat předem, pokud si ovšem opravu předem objednáte, rozhodně nic nezkazíte. Naopak, zajistíte si přednost před zákazníky, kteří přijdou bez objednání. Objednat si termín opravy iPhonu můžete prostřednictvím klasické objednávky na eshopu, nebo na jakémkoliv z uvedených kontaktů zde.

Pro získání slevy si stačí uložit banner pod tímto odstavcem do Vašeho iPhonu. Banner si můžete také vytisknout na papír a ukázat jej před opravou.

Sleva na iPhone Servis - Tvrzenýsklo.cz
Sleva na iPhone Servis - Tvrzenýsklo.cz

Dnes nejčtenější

.