Zavřít reklamu

Určitě už jste se někdy setkali s nefunkční iPhonem. Je jedno, jestli se jedná o vaše zařízení či zařízení někoho jiného, například někoho z rodiny. iPhone může přestat fungovat hned z několika důvodů. V některých případech se jedná o hardwarový problém. Takový problém se vyskytne většinou tehdy, kdy vám například telefon spadne a nebo když do něj nějak zasáhnete. V tomto případě vám asi nepodaří nikdo. Poté je tady druhá skupina problémů, ta softwarová, kdy je ve většině případů možné problémy vcelku jednoduše pomocí programů třetí strany odstranit. Dnes se na jeden takový program podíváme, konkrétně na dr.fone – Repair od světoznámé společnosti Wondershare.

Program dr.fone – Repair byste určitě měli vyzkoušet tehdy, kdy váš iPhone nefunguje, tedy v případě softwarového problému. Pomocí tohoto programu zvládnete jednoduše opravit například černou obrazovku s Apple logem, na které nic nereaguje, dále například nekonečné restartování zařízení (tzv. bootloop), či například špatně nainstalovanou aktualizaci. Opravit také můžete problémy spojené s iTunes, například proslulý iTunes Error 50, který se projevuje při synchronizaci hudby. Možná si teď říkáte, že všechny tyto problémy zvládnete vyřešit s pomocí iTunes, avšak teď vás vyvedu z omylu. Problémy sice s iTunes vyřešíte, přijdete tím ale o všechna data. Pokud se pro řešení problémů rozhodnete použít dr.fone – Repair, tak tento program udělá naprosto všechno pro to, abyste o žádná data nepřišli.

dr.fone Repair je samozřejmě 100% bezpečný. V případě, že jej použijete k opravě, tak vaše data zůstávají jen a jen ve vašem zařízení. Program je samozřejmě velice jednoduchý a intuitivní a myslím si, že s ním zvládne pracovat naprosto každý, kdo zvládne alespoň základní práci s počítačem. Zároveň v případě opravy nepřijdete na vašem zařízení o žádná data tak, jako tomu je u drastického obnovení v iTunes. Program samozřejmě podporuje nejnovější operační systém iOS 12. Společně s ním i nejnovější zařízení od Applu, tzn. iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR či iPad 2018. Za mě nezbývá nic jiného, než program doporučit. Pokud hledáte aplikaci, která zvládne opravit váš nebo jiný iPhone, tak je dr.fone Repair od Wondershare tím pravým ořechovým.

drfonerepair_fb

Dnes nejčtenější

.