Zavřít reklamu

Populárna mobilná adaptácia hry PlayerUnknown’s Battlegrounds v podobe PUBG Mobile sa pomaly opäť začína rozbiehať, o čom svedčí aj nedávne doťahovanie na konkurenta v podobe hry Fortnite. Tvorcovia hry sa okrem iniciatívy prínosu hry na konzolu PlayStation 4 chcú zamerať aj na verziu pre mobilné zariadenia. Jedným z najbližších plánovaných krokov má byť spolupráca so štúdiom CapCom, vďaka ktorej sa dočkáme crossoveru so známym univerzom Resident Evil. Na počsť chystaného remaku by sa tak v PUBG Mobile mali objaviť známe postavy z akčného boja proti zombíkom.

Okrem hlavného titulu PUBG, ktorý sa dočkal crossoveru s DC Comics v podobe Joker a Harley Quinn skinov sa tak dávka obsahu ušla aj mobilnej verzii. Zatiaľ je neznáme, akých noviniek sa v hre dočkáme a do akej hĺbky bude siahať zaradenie  prvkov z prostredia Resident Evil 2. S najväčšou pravdepodobnosťou by sa mali v hre objaviť tematické skiny a kustomizačné možnosti, vďaka ktorým sa vžijeme do temného sveta plného nemŕtvych. Existuje však možnosť, že sa dočkáme nového režimu alebo úplnej implementácie prostredia z pripravovaného remaku po vzore haloweenskej udalosti Fortnite. Uznajte sami, kto by v PUBG neuvítal možnosť zastrieľať si na hordy zombie kreatúr?

PUBG Mobile aj naďalej stúpa na popularite. Podarí sa mu niekedy prekonať náprotivok v podobe Fortnite? 

Limitovaná udalosť sa zatiaľ nedočkala žiadneho konkrétneho dátumu spustenia, keďže bola len okrajovo spomenutá na hernom turnaji s dejiskom v Dubaji. pridávanie nového obsahu a limitovaných eventov by však určite malo pomôcť tvorcom v budovaní početnejšej komunity fanúšikov, v inicatíve stať sa jednotkou na poli režimu Battle Royale. Čo si myslíte vy? Dočkáme sa prídavku v podobe skinov alebo nového herného režimu?

  • Hra PUBG Mobile pre zariadenia s iOS je dostupná zadarmo v App Store

[appbox appstore id1330123889]

Resident Evil

Dnes nejčtenější

.