Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Jedním z nejlepších příslušenství, které můžete pod stromeček, nebo i jen tak darovat svým blízkým je prémiové Tvrzené sklo pro iPhone. Tvrzené sklo chrání displej iPhonu proti poškození, které může být způsobeno nárazem či pádem.

Proč zvolit prémiové Tvrzené sklo pro iPhone?

Prémiové Tvrzené sklo dokonale padne na displej iPhonu. Velice snadno se aplikuje. Aplikaci zvládne opravdu každý z pohodlí domova, proto se nemusíte bát dát Tvrzené sklo jako dárek. Na zadní straně krabičky je manuál v českém jazyce, který Vám poradí, jak prémiové Tvrzené sklo nalepit. Dosahuje nejvyšší možné odolnosti 9H a disponuje tloušťkou 0,3 milimetru. Po aplikaci na displej iPhonu X, XR, XS a XS Max skoro ani nepoznáte, že na displeji nějaké sklo nalepené je. Dokonale totiž kopíruje povrch displeje. V horní části je Tvrzené sklo pro iPhone X, XR, XS a XS Max dokonale podlepeno, takže nedochází k zanášení proximity senzorů, Face ID ani přední kamery.

Prémiové 3D Tvrzené sklo navíc seženete nejen pro nejnovější iPhony X, XS, XS Max a iPhone XR, ale také pro starší modely. Od iPhonu 6 po iPhone 8 Plus. Výhodou u těchto modelů je dvoubarevné provedení. Tvrzené sklo si tak můžete vybrat buď v černé, nebo bílé barvě, podle barvy Vašeho displeje. Výhodou u těchto modelů je možnost zakrytí škrábanců a prasklin, které na displeji již máte. Pozor, praskliny či škrábance musí být v nezobrazovací části displeje, kde je Tvrzené sklo barevné.

Kde Tvrzené sklo pro iPhone zakoupit?

V rámci předvánoční akce a slev můžete prémiové Tvrzené sklo zakoupit s unikátní slevou, kterou jste v průběhu celého roku získat nemohli. Sleva platí až do 31.12.2019, nebo do vyprodání zásob! Slevu je možné uplatnit při nákupu přes eshop, nebo také přímo na kamenné prodejně. Zde Vám bude Tvrzené sklo na požádání, ZDARMA nalepeno. Slevový kód: VANOCE2019 na 25% slevu z celé objednávky (platí i na zlevněné zboží) je možné uplatnit v prvním kroku nákupního košíku.

Prémiová Tvrzená skla zakoupíte za pouhých 449 korun zde!

Prémiové 3D Tvrzené sklo pro iPhone
Prémiové Tvrzené sklo pro iPhone - úvodní fotka

Dnes nejčtenější

.