Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Ve spolupráci s obchodem Alza.cz jsme si pro vás exkluzivně připravili na prvních 22 adventních dnů malý dárek ve formě slevových kódů na vybrané produkty. Ty si budete moci z našeho adventního kalendáře “vyloupnout” každý den od 1. do 22. prosince kolem 19. hodiny a na Alze jej obratem využít. 

V prvním okénku kalendáře jste mohli využít slevu na myš Logitech MX Master 2s. Druhé okénko vašeho adventního kalendáře ukrývá slevu 500 korun na nabíjecí stojánek pro iPad Logitech Base. Ten je určený pro iPady Pro s úhlopříčkami 12,9” nebo 9,7” a nabízí krom možnosti nastavení iPadu do ideálního úhlu, ve kterém se vám na něm bude dobře pracovat, i nabíjení skrze boční Smart Connector. Stojánek se ale může též pochlubit prvotřídním zpracováním, které perfektně ladí s designem iPadu. 

Běžná cena tohoto stojanu je 2499 korun. Díky kódu z našeho adventního kalendáře vás však vyjde jen na 1999 korun. Stačí, abyste do pole pro slevový kód zadali ADVENT201802 a 500 korun vám bude automaticky odečteno. Akce platí ode dneška, čili 2. prosince, do 5. prosince. Kompletní podmínky akce naleznete zde. 

kosik-slevovy-kod

Další slevový kód si můžete z našeho adventního kalendáře “vyloupnout” již zítra. Rozhodně nás tedy opět navštivte, ať vám žádná zajímavá sleva neunikne. 

ipad pro fb

Dnes nejčtenější

.