Zavřít reklamu

Není důležité, kolik dárek stál. Důležitý je fakt, že je darovaný od srdce. Pokud máte omezený rozpočet nebo chcete blízkého potěšit pouze maličkostí, dáme vám v našem článku na takové dárky několik tipů. Všechny položky se vlezly do kategorie do 500 korun. Přejeme všem krásné Vánoce.

Tvrzená skla pro iPhonyŠtít pro váš displej

Rozbije-li se displej iPhonu, není to nikdy levná záležitost. U novějších modelů může stát výměna displeje několik tisíc korun. Proč tedy za pár stovek nekoupit tvrzené sklo a zvýšit tak ochranu vašeho iPhonu. Toto konkrétní sklo disponuje tvrdostí 9H, přičemž si zachovává tloušťku pouhých 0,33 mm. Tvrzené skla jsou k zakoupení takřka pro všechny modely. Pro iPhone 5/5S/5C/SE, iPhone 6/6S, iPhone 6 Plus/6S Plus, iPhone 7/8, iPhone 7 Plus/8 Plus, iPhone X/XS, iPhone XR, iPhone XS Max.

Ochranné kryty pro iPhone – Nenápadný kabátek, který ochrání

U ochrany pro váš iPhone ještě chvíli zůstaneme. Jelikož je lepší iPhone krýt z obou stran, dovolujeme si ukázat vám ochranné kryty, které jsou vyhotoveny z průhledného silikonu. Takové kryty se postarají o ochranu telefonu proti nárazům a zároveň nikterak nezvětšují rozměry iPhonu samotného. A to za velmi příznivou cenu. Pro iPhone 5/5S/5C/SE, iPhone 6/6S, iPhone 6 Plus/6S Plus, iPhone 7/8, iPhone 7 Plus/8 Plus, iPhone X/XS, iPhone XR, iPhone XS Max.

PremiumCord Kabelová rozdvojka 3,5 Jack – O svá sluchátka už se nedělte

Pokud jste někdy jeli se známým či snad svou drahou polovičkou společně vlakem nebo jinou hromadnou dopravou, jistě jste se podělili o jedno sluchátko při společném poslechu hudby nebo snad sledování seriálu. Tomu už je ale konec. Rozdvojka od české značky PremiumCord řeší problém s ,,druhým uchem bez sluchátka“. K dispozici je za pouhých 99 korun přímo zde.

rozdvojka

Kingston DataTraveler SE9 G2 16 GB Data vždy po ruce

V dnešní době si asi jen těžko lze představit život bez flashdisku. Tento od značky Kingston je vyhotoven z kovu, pevné oko dovolí vlastníkovi připnout jej na klíče a mít ho ihned po ruce. USB 3.0, rychlost čtení 100MB/s, rychlost zápisu 15 MB/s, kapacita 16 GB, pětiletá záruka. Za cenu 239 korun se jedná o skvělý dárek. Koupit tento elegantní flashdisk můžete zde.

CONNECT IT Wireless Sonics – Hudba bez omezení

Vlastníte-li některý z novějších iPhonů a zároveň sluchátka na 3,5 mm jack, možná vás občas rozčiluje potřebná redukce. Řešením jsou bezdrátová sluchátka. Ne vždy je třeba za bluetooth sluchátka zaplatit obrovské peníze, lze i to levněji. Tato sluchátka od společnosti Connect Ii vydrží na jedno nabití hrát až 5 hodin. Obsahují také mikrofon, tlačítka pro ovládání hlasitosti a přeskakováni skladeb. Jejich cena je 399 korun a zakoupit je můžete tady.

Aukey Quick Charge 3.0 1-Port Car Charger Nabijejte i za cesty

Nabíjet svůj smartphone během jízdy v autě je spolehlivým a příjemným řešením. Nabíječka od značky Aukey disponuje technologií rychlého nabíjení Quick Charge 3.0. Výrobce garantuje až 4x rychlejší nabíjení. Nabíječka má jeden USB výstup, obsahem balení je microUSB kabel o délce jednoho metru. Vše v elegantním černém designu. Nabíječku pořídíte za 446 korun přímo zde.

Xiaomi Mi Bluetooth Selfie Stick – Úsměv a mávat

Bluetooth selfie tyč je skvělým nástrojem pro všechny milovníky selfie. Tyč se ovládá dálkovým ovládaním, je vyrobena z hliníkové slitiny, díky které je stabilní a velmi odolná. Délku tyče lze nastavit až na 70 cm, otočný mechanismus až do 270° zajistí dokonalé fotografie. Silikonová rukojeť dovoluje velmi snadný úchop a zároveň je odolná vůči poškrábání. Samozřejmostí je potom indikátor stavu baterie, která má kapacita 60 mAh. Její cena je 469 korun a zakoupit ji je možné zde.

Lightning kabel o délce 1 metr – Kabelů není nikdy dost

Ruku na srdce, životností kabely od Applu rozhodně neoplývají. Je v podstatě jen otázkou času, kdy gumový pokryv kabelu na koncích popraská. Náhradním kabelem, kterým si uživatel nabije svůj iPhone, iPad nebo iPod, tak uděláte rozhodně radost. Tento od značky iWant navíc disponuje certifikací MFi (made for iPhone), která zaručuje bezproblémovou kompatibilitu s jablečnými produkty. Jeho cena je 495 korun, k dispozici je pod tímto odkazem.

Guess Stripes Alluminium Power Bank GUPBALSTSI 5000mAh Energie vždy a všude

Pokud nemáte po ruce zásuvku a kapacita baterie vašeho zařízení se blíží nule, je fajn mít u sebe powerbanku. Tato od značky Guess dobije vaše zařízení doma i na cestách. Je elegantní a skladná. Kapacita powerbanky je velmi příjemných 5000 mAh, iPhone tedy zvládnete bez problému nabít až 2x. Powerbanka se do plné kapacity nabíjí zhruba 3h za pomocí přiloženého microUSB kabelu. Cena powerbanky je 499 korun a pořídit ji můžete pod tímto odkazem. K dispozici je ve stříbrné a zlaté barvě.

Fixed Smile Key FinderKdyž máte problémy s pamětí

Jistě znáte nepříjemný pocit, kdy nemůžete najít klíče, peněženku nebo snad svůj iPhone. S tímto hlídačem osobních věcí je ale podobným problémům konec! Hlídač, který komunikuje s iPhonem pomocí bluetooth, připnete na klíče nebo peněženku. Poté pomocí aplikace Smile, která je k dispozici v App Store, můžete věc s hlídačem pohodlně dohledat díky poloze a zvukovému signálu. Pokud připojíte k hlídači více zařízení, hledání samotné bude spolehlivější. Hledání funguje i naopak, pokud nemůžete nalézt iPhone a po ruce máte bluetooth hlídač. V aplikaci lze rovněž nastavit funkci bezpečných zón a noční režim. Jeho cena je 499 korun, k dispozici je ve čtyřech barvách a nalézt jej můžete zde.

santa-fb

Dnes nejčtenější

.