Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma či se slevou, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

Lineup – Football Squad

Vytvořte si vlastní sestavu fotbalového týmu v Lineup. Hodit se to může především fanouškům, kteří před zápasem diskutují na internetů o ideální sestavě, případě hráčům Ultimate Teamu ve Fifě. Kromě základní jedenáctky obsadíte také lavičku a výsledný tým poté uložíte jako obrázek.

[appbox appstore id968925225 oldprice=“29 Kč“]

Dogfight Elite

V Dogfight Elite se ponoříte do bojů první i druhé světové války v kokpitu válečného letadla, uvnitř tanku nebo jako samostatný voják. Vyzkoušet si hru můžete v tréninkovém módu, případně se rovnou pustit do soubojů s nepřáteli.

[appbox appstore id1073557947 oldprice=“59 Kč“]

Geo Creeps

Geo Creeps je hrou podobnou fenoménu Pokemon Go. Také zde využíváte GPS a vaši lokaci pro hledání různých monster. Geo Creeps však nabízí i zajímavý příběh, souboje 3 proti 3 a také PVP arénu, kde budete bojovat proti ostatním hráčům.

[appbox appstore id1107663550 oldprice=“119 Kč“]

Balls Go

Balls Go je jednoduchou hrou založenou na fyzice a snadném ovládání. Musíte přidávat plyn, rozstřelovat zdi, které vám stojí v cestě a ujet tak co největší počet metrů.

[appbox appstore id922485099 oldprice=“59 Kč“]

Bomb: A Modern Missile Command

Ubraňte své město před padajícími bombami! Každou z nich musíte zničit dříve, než dopadne na zem. Jak dlouho zvládnete odolávat?

[appbox appstore id912209859 oldprice=“89 Kč“]

Mushroom 11

Ve zdevastovaném světe se zformuje nový živočišný druh připomínající houbu. A právě s ní se vydáte prozkoumávat celkem 7 světu plných puzzlů, tajných skrýší a nepřátel včetně bossů.

[appbox appstore id1193911528 oldprice=“149 Kč“]

CallRec Pro – IntCall

CallRec Pro vám umožní nahrávat telefonáty. Když hovor zvednete, stačí spustit aplikaci a stisknutím tlačítka jej začít nahrávat. Po skončení telefonátu se vám záznam uloží v aplikaci včetně přesného data a času a také délky hovoru.

[appbox appstore id651387461 oldprice=“279 Kč“]

iphone zprávy

Dnes nejčtenější

.