Zavřít reklamu

Vozidlá od spoločnosti Tesla sa začínajú čím ďalej tým viac prezentovať, čoho dôkazom je aj autosalón prebiehajúci v americkom Los Angeles. V ikonickej hale Convention Center sa firma rozhodla podeliť s verejnosťou o svoje technologické kúsky zo sveta energetických inovácií ale aj zo svojho vozového parku. Nám sa tak naskytá ďalší fantastický pohľad na portfólio produktov firmy Elona Muska a to nielen na vlajkové lode Tesly. Na očakávanej show sa tentokrát objavil červený Model 3, biely Model S a Model X v polnočnej striebornej farbe. Nenechajte si ujsť exkluzívne pohľady na novinky zo sveta technológií a inovácií, ktoré by už čskoro mali vo väčšom expandovať aj na európsky trh.

Okrem Tesly sa rozhodli svoje produkty prezentovať aj iné spoločnosti, medzi ktorými vyznela Tesla veľmi autoritatívnym a profesionálnym dojmom. Mim vozidiel tak mohli návštevníci hodiť očkom na projekt inteligentného domu, solárne panely alebo batérie Powerwall 2. Zaujímavým produktom boli aj nástenné jednotky solárnych striech, ktoré spoločnosť vyrába vo svojej továrni Gigafactory 2 v meste Buffalo. Niekoľko prezentovaných javov tiež načrtlo príchod novších a ešte výhodnejších energetických riešení, ktorých by sme sa mohli dočkať v priebehu nasledujúcich mesiacov.

Hlavným lákadlom prezentačnej miestnosti boli vozidlá Tesla Model 3, S a X, ktoré si môžete prezrieť v nasledujúcej galérii: 

Prioritami firmy Tesla aj naďalej ostáva postupné zvyšovanie produkcie a následné vybavovanie objednávok pre čakateľov na svoje vozidlá. Na zozname sa tiež nachádza uvedenie očakávaného Modelu Y, elektrického ťahača Semi a superšportu Tesla Roadster. Tesla si toho do nadchádzajúceho obdobia naservírovala naozaj mnoho, preto je možné, že sa niektorých projektov dočkáme až po stanovenom dátume predvedenia. Okrem spomínaných plánov sa Musk vyjadril aj k chystanému elektrickému Pickupu, ktorý by mal prekonať všetky vozidlá vo svojej triede.

Na prezentácii nechýbali ani produkty ako Powerwall 2, solárne panely alebo systém inteligentnej domácnosti:

S určitosťou možno podotknúť, že snaha Tesly sa postupne rozvinie aj do ďalších sfér inteligentnej domácnosti, ktorá po aplikácii v početnom množstve domácností hlási solídne úspechy. Nechajme sa teda prekvapiť, ako sa bude vyvíjať ďalšie obdobie a akých noviniek sa od tohoto technologického giganta dočkáme.

Tesla

Dnes nejčtenější

.