Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

Recasto – convert PDF to Images & Images to PDF

Funkce této aplikace je popsána už v jejím názvu, umí totiž konvertovat souboru ve formátu PNG, JPEG, TIFF, BMP (a mnoho dalších) do PDF a samozřejmě také naopak. Pokud jste někdy potřebovali podobný program, nyní jej stáhnete zdarma.

[appbox appstore id1144192021 oldprice=“59 Kč“]

LibreOffice Vanilla

LibreOffice je alternativa k balíku aplikací iWork či MS Office od Microsoftu. Standardně je poskytována zdarma, tato placená verze slouží především jako podpora jejím tvůrcům. Navíc tím, že si balík LibreOffice zakoupíte přes App Store, máte jistotu automatických aktualizací.

[appbox appstore id921923693 oldprice=“529 Kč“]

Steam

The Elder Scrolls Online

The Elder Scrolls je mezi hráči fantasy RPG velký pojem. Online varianta hry je také velmi oblíbená a vy se v ní podíváte do mnoha známých lokací z předešlých her. Zajímavá sleva by mohla nalákat ty, kteří mají RPG v otevřeném světě rádi, ale do TESO ještě nenakoukli.

[appbox steam simple 306130 oldprice=“19.99 €“]

Total War: ATTILA

A stejně jako The Elder Scrolls v žánru RPG, tak i Total War je v žánru strategických her velký pojem. Díl s podtitulem ATTILA nás zavede do roku 395 n. l. na začátek doby temna. Historicky poměrně přesná hra po vás bude vyžadovat velkou dávku plánování a strategického myšlení, abyste přežili.

[appbox steam simple 325610 oldprice=“39.99 €“]

Rise to Ruins

Rise to Ruins je simulátorem, ve kterém stavíte vlastní vesnici. Hra je připodobňována například k Settlers. Kromě klidných módů Sandbox a Peaceful můžete vyzkoušet i Survival, ve kterém bude přežití o něco složitější.

[appbox steam simple 328080 oldprice=“9.99 €“]

Grass Cutter

Grass Cutter po vás bude vyžadovat logické myšlení a rychlé reakce. Každý level je puzzlem a na vás je najít nejlepší řešení. Při sekání trávy se musíte vyhýbat nepřátelům, překážkám, zbraním a dalším nepříjemným věcem.

[appbox steam simple 589420 oldprice=“3.99 €“]

macbook fb (2)

Dnes nejčtenější

.