Zavřít reklamu

Meno DJI pôsobí vo svete tchnológií už nejaktý ten piatok, pričom sa spoločnosti podarilo vybudovať nemalý monopól vo sfére profesionálnych ale aj amatérskych dronov. Na ohlásenom evente s názvom „Because Life is Big“ by sa malo DJI okrem uvedenia a predstavenia nových produktov vytasiť aj s novou kamerou, ktorá sa dočkala úniku fotografií ešte pred samotným ohlásením. Jedná sa o kameru Osmo Pocket, ktorá zaujme nielen svojou veľkosťou, ale aj rozlíšením a kvalitou. V porovnaní s ostatnými kamerami z radu Osmo sa jedná o omnoho menší kúsok, ktorý by sa mal vyšplhať k cenovke $399. S touto sumou by chcelo DJI priamo konkurovať spoločnosti GoPro, ktorá sa špecializuje na produkcie akčných outdoorových kamier.

Podľa všetkého by mala kamera disponovať omnoho väčšou stabilizáciou, čo je zapríčinené mechanickým kardanom, ktorý umožní kamere stabilitu aj pri pohybovaní s rukoväťou a neopatrnom zachádzaní. Táto kamera si vybrala ako hlavného konkurenta GoPro Hero 7 Black, ktoré takisto predstavuje veľmi kvalitný produkt. DJI by sa však chcela zamerať aj na potenciálnych kupcov v podobe vlogerov alebo klasických spotrebiteľov a nielen na ľudí ktorí holdujú športovým aktivitám.

Takto vyzerá nová kamera Osmo Pocket od spoločnosti DJI: 

Bližšie informácie a kompletná špecifikácia produktu je ešte stále neznáma. Všetky potrebné detaily ohľadom rozlíšenia, stabilizácie a ostatných vychytávok by sme sa mali dozvedieť priamo od predstaviteľov DJI. Mnohí však predpokladajú, že kamera Osmo Pocket by mala disponovať rovnakým senzorom, aký je použitý v nových dronoch Mavic 2 Pro. Existuje aj odhad, ktorý pojednáva o implementácií 1,2“ alebo 1,3“ senzoru, ktorý je omnoho pravdepodobnejší vzhľadom na podložené manuály a príbalové letáky. Viac by sme sa mali dozvedieť už čoskoro.

Osmo

Dnes nejčtenější

.