Zavřít reklamu

Videoherný priemysel si toho za posledné dekády preskákal naozaj mnoho. Od retro herných strojov, arkádových automatov, sme sa dostali až po moderné konzoly a počítače. Neodmysliteľnou súčasťou tohoto celku však boli aj ikonické postavy ako napríklad Zelda, Mario alebo legendárny Pac-Man. Práve posledná menovaná ikona sa dočkala novej hernej adaptácie, ktorá dorazila na obrazovky mobilných zariadení so systémom iOS. Bandai Namco prináša na jablčné smartfóny hru Pac-Man: Ralph Breaks the Maze, ktorá je inšpirovaná očakávaným animákom Ralph Breaks the Internet z produkcie Disney. Pamätníci a fanúšikovia azda najznámejšej arkádovej hry sa tak dočkajú klasickej hrateľnosti, ktorá je obohatená o zaujímavé prvky v podobe dodatkových postáv.

V hre budeme môcť zbierať známe Disney postavičky, nielen zo spomínaného animovaného filmu. Jedná sa tak o akýsi remaster pôvodného titulu, ktorého prostredie sa však stáva výrazne interaktívnejším. Ako príklad možno uviesť postavu Ralpha, ktorý ničí steny na hernej obrazovke, alebo Felixa, ktorý ich naopak opravuje a zároveň pridáva. Hlavná myšlienka v podobe Pac-Mana, ktorý zbiera body nachádzajúce sa na mape ostáva. Nechýbajú ani ikonickí farební duchovia, ktorí nám na hernej ploche výraznie znepríjemnia ďalší prechod k vyššiemu skóre.

Hra Pac-Man: Ralph Breaks the Maze spája tradičný gameplay, s obohatením o nové interaktívne prvky.

Tvorcovia hry naviac dodávajú, že postupom času by sme sa mali dočkať ďalších bonusových postáv z univerza Disney, ktoré budú disponovať rozličnými schopnosťami. Podľa tohto oznámenia sa ukazuje otázka, ktorých hrdinov sa dočkáme v najbližšej expanzii, preto že je naozaj z čoho vyberať. Hra poteší oko nejedného fanúšika herných titulov z minulého storočia, no zároveň zaujme aj mladšie generácie, ktoré si budú môcť tento legendárny počin vyskúšať aj na obrazovke svojich smartfónov. Pripravte sa na poriadnu dávku retro zábavy !

  • Hra PAC-MAN: Ralph Breaks the Maze je dostupná zadarmo v App Store

[appbox appstore id1436074551]

Pac-Man

Dnes nejčtenější

.