Zavřít reklamu

Včera dopoledne jsme vás informovali o snaze společnosti Logitech získat pod svá křídla společnost Plantronics. Ta měla oblíbenému výrobci příslušenství výrazně pomoci v prosazení se ve světě sluchátek, jelikož se právě na tento produkt jak v klasické, tak i bezdrátové verzi zaměřuje. Jak se však zdá, Logitech si bude muset nechat zajít chuť. 

Pokud jste doufali, že se stávající nabídka sluchátek od Logitechu již brzy rozšíří o další spousty modelů, které budou vynikat jak zvukem, tak i cenou, musíme vás zklamat. Výrobce příslušenství sice oficiálně potvrdil, že o nákupu Plantronics s jejím vedením jednal, nakonec však veškeré rozhovory přerušil, čímž de facto minimálně pro nynějšek obchod usmrtil. 

Logitech stojí i za levným stylusem Crayon:

V tuto chvíli není zcela jasné, co mohlo za krachem jednání stát. Spekuluje se však nad tím, že nabízených 2,2 miliardy dolarů bylo pro vedení Plantronics málo a po Logitechu požadovali částku vyšší. Jelikož se však jedná o ničím nepodložené spekulace, je potřeba je brát se značnou rezervou. Ostatně, i samotné ukončení rozhovorů tak lze brát. Už nyní se totiž objevují názory, že se Logitech do vyjednávání o koupi brzy opět pustí a Plantronics pod svá křídla přeci jen přivede. Což o to, zajímavé by to rozhodně bylo. Naplnil by ale tento nákup i očekávání Logitechu, která nebudou už kvůli výši částky, kterou za něj hodlá utratit, rozhodně malá.

logitech

Dnes nejčtenější

.