Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Bliss Fit – Home & Gym Workout

Začněte pracovat na své plážové postavě už teď – s aplikací Bliss Fit to bude hračka. Aplikace nabízí nejenom personalizovaná cvičení pro každého, ale také tipy pro vyvážené, zdravé stravování.

[appbox appstore id1438777042]

Cat Stack

Milujete kočky? V této hře si z nich můžete postavit celou kočičí věž – čím výše zamíříte, tím víc bodů (a dalších kočiček) získáte.

[appbox appstore id1398886906]

Wild Beyond

Wild Beyond je nová, svižná bojová hra s pohlcujícími 3D prvky. Zúčastněte se zajímavých soubojů se silnými soupeři a staňte se ještě lepším bojovníkem.

[appbox appstore id1269916759]

Criminal Minds The Mobile Game 

Připojte se k elitnímu kriminalistickém týmu FBI a vstupte do vzrušujícího světa populárního televizního seriálu Myšlenky zločince v této oficiální hře pro iOS zařízení.

[appbox appstore id1435788774]

Kingdom Rush Vengeance

Všemocný čaroděj Vez’nan je zpátky. Vydejte se na velkolepou dobrodružnou výpravu, shromážděte svou armádu a naplňte všechny své plány. Ukažte v království, kdo tady skutečně vládne!

[appbox appstore id1248033433]

iphone-fb

Dnes nejčtenější

.