Zavřít reklamu

Každoročné nákupné šialenstvo v podobe Black Friday dorazilo azda do každého odvetvia a my si tak môžeme zaobstarať perfektné produkty za sympatické ceny. Čo by to bol za Čierny Piatok, ak by sa akcií nedočkala aj herná knižnica App Store? Okrem čerstvých peciek a nedávno pridaných titulov sa ponuka vzťahuje aj na stálice mobilných titulov, ktoré si užívame už pekných pár mesiacov. My vám prinášame výber toho najlepšieho, čo sa objavilo v zozname tohtoročného výpredaja Black Friday!

Zliav sa samozrejme nedočkala kompletná ponuka hier figurujúcih v App Store, no skutočne je z čoho vyberať. Svojho favorita v podobe vyhliadnutého herného zážitku si nájde každý občasný hráč, ale aj skúsený veterán, ktorý hľadá nové výzvy. V zozname figurujú staré známe pecky ako XCOM:Enemy Within, Alto’s Odyssey alebo perfektný titul Florence, ktorý sa dočkal ocenenia v podobe Best Game Awards od spoločnosti Apple. Poďme sa teda pozrieť na to najlepšie, čo si môžeme vychutnať v rámci Black Friday ponuky.

Akcií sa dočkali aj menej známe hry, ktoré si môžeme zaobstarať za zlomok pôvodnej ceny. Každá z hier ostáva zľavnená po inú časovú dobu, no väčšine ostane akciová cenovka aj počas víkendu. Kompletnú ponuku hier nájdete na App Store, spolu s prídavkami a zľavnenými hernými dodatkami.

Hry

Dnes nejčtenější

.