Zavřít reklamu

Kdybychom v nabídce Applu hledali produkt, který je zákazníky asi nejvíce přehlížen, byla by Apple TV jedním z hlavních kandidátů na tento titul. Takové slávě jako iPhony, iPady, Macy či Apple Watch se totiž ani zdaleka netěší a mnozí fanoušci Applu jí dokonče označují spíše za přešlap. Prodeje posledních týdnů ale naznačují, že se začíná i této malé černé krabičce blýskat na lepší časy. 

Na prodeje Apple TV se zaměřil analytik Joshua Fruhlinger z Thinknum. Z jeho dat vyplývá, že se za poslední týdny zájem o jablečný televizní box výrazně zvýšil a například v USA překonal v prodejí v listopadu i mnohé levnější alternativy. Hlad je především po nejnovější Apple TV 4K, což analytik připisuje zájmu zákazníků sledovat filmy ve vysokém rozlišení přes blížící se svátky. Apple TV byla navíc v minulých týdnech hojně nabízena v rámci předvánočních slevových akcí, což se na jejich prodejích taky výrazně odrazilo. Přesná čísla však bohužel k dispozici nejsou. 

Apple TV 4K:

 

Úspěch Apple TV z posledních týdnů může kalifornského giganta velmi těšit, to nejlepší má ale teprve přijít. S příchodem originálního videoobsahu, který Apple již poměrně dlouhou dobu připravuje, by se měly prodeje TV boxů Applu ještě zvýšit. Apple navíc údajně připravuje „odlehčenou“ verzi Apple TV, která by měla lákat především na svou cenu. Prodeje by se tak mohly výrazně zlepšit i díky ní.

A jak se na Apple TV díváte vy? Baví vás tento produkt, nebo v něm naopak nevidíte žádné využití? 

apple tv 4k fb

Dnes nejčtenější

.