Zavřít reklamu

Stalo se již tradicí, že Apple zhruba měsíc před Vánocemi vydá vlastní vánoční reklamu, kterou se snaží své fanoušky naladit na blížící se svátky a zároveň jim předat určité poselství. Jinak tomu není ani letos. Včera večer se totiž vánoční reklama Applu objevila na jeho kanále na YouTube a později i v iTunes. Zatímco se oproti předchozím reklamám liší například v animovaném zpracování, určité poselství do ní Apple přeci jen ukryl. Tentokrát se pokusil poukázat na tvůrčí talent každého člověka, který se však mnoho lidí bojí naplno ukázat. To je ale podle Applu obrovská škoda, jelikož právě tento skrytý talent může být okolím vnímán jako úžasná věc, která vaše renomé u ostatních zvýší. Že není tato myšlenka jen pouhým tlacháním do větru pak potvrzuje i příběh, který stojí za pozadím této reklamy. 

Celé vánoční video prolíná velmi příjemná píseň, která měla světovou premiéru teprve včera ve videu. Píseň totiž vznikla speciálně pro tuto příležitost a vytvořila jí mimořádně talentovaná šestnáctiletá americká zpěvačka Billie Eilish, která se právě svůj talent nebála v mládí ukázat a rozvíjí jej již od svých 11 let. Jen díky její píli si jí Apple v minulých měsících všiml a domluvil se s ní na spolupráci, přestože se ještě v žádném případě neřadí mezi megastar světové hudby. Po písni Come Out in Play, jak se její singl z videa nazývá, se však může tato skutečnost změnit.

A jak se nová vánoční reklama Applu líbí vám? Zamilovali jste si jí takříkajíc na první dobrou, nebo jste ji zatím nepřišli na chuť a zdá se vám málo vánoční? Popřípadě co byste na ní nejvíce vyzdvihli a co naopak zkritizovali? O své názory se podělte v diskuzi pod článkem.

Share-your-gifts1

Dnes nejčtenější

.