Zavřít reklamu

Nákupní šílenství v podobě Black Friday na nás dýchá doslova ze všech směrů a ani Apple se nechce nechat v tomto ohledu zahanbit. V mnoha zemích si totiž připravil speciální nákupní akci, která vypukne v pátek 23. listopadu a skončí v pondělí 26. listopadu. A pozor, dostupná bude i v České republice. 

Ano, čtete správně. Na naše luhy a háje se konečně pousmálo štěstí a alespoň této akce si budeme moci užít dosytosti. Zatím však bohužel není zcela jasné, co přesně se v nabídce objeví. Pokud ale očekáváte, že by to mohly být iPhony, Macy či Apple Watch za hubičku, už nyní vás budeme muset zklamat. K obřím slevám se totiž Apple neodhodlal v minulosti ani v zahraničí, kde se jeho akce točily spíše kolem různých dárkových karet. Dá se tedy očekávat, že i tato prodejní akce bude v podobném duchu.

Slevy na nové iPhony se spíše nedočkáme: 

Tak či tak bude určitě dobré Online Store Applu v pátek 23. listopadu navštívit a slevovou akci omrknout. Vypuknout by měla přesně v 9 hodin ráno. Pokud máte strach z toho, že vám tato informace vypadne z hlavy, stačí kliknout sem. Akci se tak přidáte do svého kalendáře v iPhonu či na Macu. Na odkaz je ale potřeba kliknout přes prohlížeč Safari. 

akce

Dnes nejčtenější

.