Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

Pro Guitar Tuner

Pro Guitar Tuner je ladičkou, a to nejen kytar. Appka v reálném čase zaznamenává zvuk, takže je schopna vám přesně poradit s naladěním jednotlivých strun. Můžete ji také využít na basovou kytaru, ukulele, banjo, mandolínu a mnoho dalších hudebních nástrojů.

[appbox appstore id687934254 oldprice=“279 Kč“]

Xmart Calculator Pro

Xmart je aplikací nabízející kalkulačku. Kromě klasického počítání umí pracovat také s nejrůznějšími funkcemi a pokročilými početními operacemi.

[appbox appstore id827740598 oldprice=“199 Kč“]

TrampoBasketBall

V této hře se spojí basketbal a trampolíny. Vašim úkolem bude strefit míč do koše, avšak vždy s odrazem právě od jedné či více trampolín. Určit musíte pozici hráče a následně i sílu hodu a poté už jen doufat, že se trefíte.

[appbox appstore id1044201100 oldprice=“29 Kč“]

Star Wars Pinball 7

Pinball svou popularitu v posledních letech trochu ztrácí, od dob jeho největší slávy v hernách uplynulo už mnoho času. Přesto je stále zábavný a jeho spojení s univerzem Star Wars zní opravdu lákavě. Jaké nejvyšší skóre uhrajete?

[appbox appstore id594811233 oldprice=“59 Kč“]

StoryToys Haunted House

V této hře určené dětem se budete starat o nejrůznější monstra. Na starost budete mít jejich hygienu, vaření lektvarů, oblékání a spoustu dalšího.

[appbox appstore id706011041 oldprice=“89 Kč“]

Yum-Yum Letters: Learn & Trace

Nechte své děti naučit se psát jednotlivá písmena zábavnou formou. K dispozici je vždy varianta malého i velkého písmena a každý pokus se zaznamenává. Vy poté můžete kontrolovat, jak se dítě zlepšuje a jaká část daného písmena mu dělá problém.

[appbox appstore id974476435 oldprice=“119 Kč“]

12 Labours of Hercules II: The Cretan Bull – A Strategy Hero Quest Game

Pomozte Herkulovi porazit legendárního krétského býka. Ve více než 40 levelech potkáte nejrůznější bohy, budete bojovat s příšerami a stavět zázračné stavby. Vyřešíte všechny logické hádanky a uspějete?

[appbox appstore id1078440855 oldprice=“59 Kč“]

ipad fb

Dnes nejčtenější

.