Zavřít reklamu

Komerční sdělení: K předvánoční době neodmyslitelně patří nejrůznější vánoční večírky a party. Chcete na nich skutečně zazářit a být středem pozornosti? Zkuste se na takové akci objevit s bláznivou tančící čepicí z naší dnešní nabídky – budete stoprocentně nepřehlédnutelní.

Charakteristická santovská čepice je vyrobena z pohodlného, měkkého, hřejivého plyšového materiálu, její vnitřní část je vypodložena bavlnou s polypropylenem. Čepice je dokonale omyvatelná a bezpečná, a to i pro děti. Velikost je univerzální a lze ji bez problémů upravit, take čepice sedí opravdu každému. Pokud si chcete užít opravdovou zábavu, stačí stisknout tlačítko a čepice se roztančí a rozezpívá. Čepice je napájena trojicí klasických tužkových baterek.

Bláznivou tančící a hrající vánoční čepici zakoupíte na webu TomTop za 339 korun. Poštovné do České republiky je zdarma, zboží obdržíte nejpozději do 20 pracovních dní. Máte rádi web TomTop? Nezapomeňte se na něm zúčastnit nákupů v rámci Black Friday, kdy máte možnost získat super zboží za skvělé ceny.

Dancing Hat fb

Dnes nejčtenější

.