Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Vánoční období se blíží a s ním spojené dilema, čím obdarovat své blízké? Jakým dárkem je obdarovat, aby jej opravdu naplno využili a hned ho neodložili do skříně? Řešení je velice prosté a účinné. Máte doma iPhone, který už nepoužíváte? Nechte v něm vyměnit baterie, pokud má prasklý displej, nechte ho vyměnit a opraveným iPhone obdarujte své blízké. Kde si nechat opravit iPhone?

Starší iPhone jako dárek pod stromeček?

Ne každý si hned za každou cenu musí kupovat nový iPhone. Například pro děti je koupě úplně nového iPhonu úplně zbytečná. Stejně jim iPhone za několik desítek tisíc korun spadne a následná oprava iPhonu se pořádně prodraží. Je tedy lepší, vzít svůj starší iPhone, nechat ho opravit a pak ho darovat jako dárek. S takovou novou baterkou udělá i starší iPhone pořádný kus práce! I starší modely iPhonů totiž stále podporují nejnovější operačí systém a nesekají se. Je proto lepší, zainvestovat pár stovek do staršího iPhonu a následně jím obdarovat někoho blízkého, než kupovat za pár tisíc telefon od konkurečních společností s životností okolo 6 měsíců, po kterých se stane telefon nepoužitelným.

Nejčastějí problémy starších iPhonů

Nejčastějším problémem u stašího iPhonu je výdrž baterie. Pokud budete někomu dávat svůj starší iPhone, doporučujeme před darováním rozhodně vyměnit baterii. Se špatnou baterií by iPhone mnoho parády neudělal. Výměna baterie v dnešní době nemusí být na zdlouhavou a nákladnou opravou. Výměna baterie v iPhonu trvá maximálně 20 minut a ve většině případů se vejdete do tisíci koruny. Na příklad u iPhonu 6, nebo 6 Plus Vás vyjde výměna na 790 korun!

Druhým nejčastějším problémem u starších iPhonů je poškrábaný či prasklý displej a potiché sluchátko. Problém s poškrábaným či prasklým displejem je víceméně na denním pořádku každého iPhone servisu. Co možná nevíte je fakt, že pokud si necháte vyměnit displej, můžete vyřešit i problém s potichým sluchátkem. Problém potichého sluchátka může být způsoben ucpanou mřížkou na displeji, která se při výměně displeje dává nová. Po opravě displeje tak budete druhou stranu při telefonování slyšet mnohem hlasitěji a lépe. Výměna displeje u iPhonu probíhá také na počkání a ve většině případů je do 30 minut hotovo!

Kde si nechat opravit iPhone?

Kde si tedy nechat opravit iPhone před tím, než ho někomu darujete pod stromeček? Využijte iPhone Servisu Tvrzenýsklo.cz, který se nachází kousek od stanice Metra B – Anděl. Ke každé výměně displeje dostanete navíc Tvrzené sklo ZDARMA. Přímo na prodejně pak můžete zakoupit i další ochranné prvky, jako jsou například ochranné kryty. Vybere si opravdu každý! Například nyní jsou nově naskladněné kryty na iPhone od společnosti Baseus. Přímo na prodejně si můžete zároveň nechat Tvrzené sklo zdarma nalepit. Pokud Vás zaujalo některé příslušenství, využijte slevového kódu: LSA, díky kterému získáte 20% slevu na jakékoliv příslušenství.

Ceník oprav iPhonu naleznete zde!

Kde si opravit iPhone?
Kde si opravit iPhone?

Dnes nejčtenější

.