Zavřít reklamu

Do Vánoc zbývá posledních pět týdnů a to znamená jediné – předvánoční shon začíná nabírat pomalu na obrátkách. V redakci jsme se proto rozhodli vám alespoň částečně pomoci a připravit pro vás tipy na dárky pro fanoušky Applu, kterými je pod stromečkem zaručeně potěšíte. V následujících řádcích jsme se pokusili shrnout dárky, kterými zaručeně potěšíte ženy jablíčkářky. 

Do tisíce korun

Chytrá termoska UMAX – Čajem už se neopaříte 

Neudělá žena, kterou chcete obdarovat, po ránu krok bez horkého čaje či kávy, ale občas nemá čas si jej vypít v klidu doma a musí jej přenášet do práce či školy v termosce. Jelikož však nyní žijeme v “chytré” době, i termosky mohou být smart. Skvělým příkladem je 500ml lahev od UMAX, která disponuje chytrým vrškem se senzory ukazujícími teplotu. Díky tomu se tak nemusíte bát, že se nápojem v termosce opaříte, což není bohužel nic složitého. Potěší i možnost nastavit si upozornění, která vás nutí kvůli dodržování pitného režimu po určitém intervalu pít. Na termosku můžete mrknout zde. 

Hyper Pearl Mini – Drobný pomocník pro drobná zkrášlení

Sháníte dárek pro princeznu, která co chvíli kontroluje svůj vzhled pomocí zrcátka, ale chcete jí zaujmout nějakým smart gadgetem, který využije i jinak? Pak bych rozhodně doporučil Hyper Pearl Mini – zrcátko s powerbankou. Krom dvou zrcátek nabízí totiž tato hračka i akumulátor s kapacitou 1600 mAh a LED světelný pásek, kterým si může žena jak při kontrole vzhledu, tak třeba i při návratu z “jedné sklenky vína” s kamarádkou ve 4 hodiny ráno posvítit u vchodových dveří do kabelky, ve které má v záplavě chaosu někdy i klíče. I já jsem přítelkyni toto zrcátko před časem koupil a skutečně si jej nemůžeme vynachválit. Kapesní Power Banka se totiž skutečně hodí a přestože již nejnovější iPhony naplno nenabije, v případě nouze rozhodně poslouží. Objednávat můžete zde.

Hyper Pearl – Když je větší zároveň lepší

Zdá se vám Mini verze zrcátka Hyper Pearl příliš malá, žena, kterou chcete potěšit, doslova miluje věci velké, ale vy byste tento gadget přesto rádi darovali? Žádný strach. Existuje i větší verze, která se chlubí 3000 mAh akumulátorem a i střídmějším designem. Vše ostatní je ale s menší verzí shodné. Těšit se můžete na dvě zrcátka a LED pásek uvnitř pro osvětlené. Nabíjecí kabel je v obou případech součástí balení. Mrknout na ní můžete zde

Krátký Lightning kabel – Do kabelky ideální

Pokud jste se pro koupi jednoho ze dvou zrcátek rozhodli, mám pro vás ještě jeden malý tip. Jelikož se dá předpokládat, že bude žena toto zrcátko nosit v kabelce a pravděpodobně v ní i telefon nabíjet, není určitě od věci koupit k těmto účelům i speciální Lightning kabel v co nejkratší možné variantě. Už tak totiž nebývá v kabelkách příliš místa a cpát do nich další metrový nebo nedej Bože dvoumetrový Lightning by rozhodně dobrý nápad nebyl. Půlmetrovka by ale mohla být ideální. V kabelce totiž moc místa nezabere, ale zároveň je dostatečně dlouhé na to, aby si žena bez problému mohla telefon vytáhnout a zkontrolovat jej, zatímco bude stále připojení k napájení v kabelce. Půlmetrový Lightning můžete sehnat třeba zde. 

Do 3 tisíc korun

Chytré žárovky na stromeček – Probuďte v ní bytovou designérku

Jsou dárky, které by měly být darovány dříve než pod stromeček a vánoční světýlka Twinkly jsou jedním z nich. Pokud se totiž žena, kterou chcete obdarovat doslova vyžívá ve vánočních dekoracích, nejspíš nevymyslíte lepší dárek. Twinkly jsou totiž perfektní chytré žárovky spárovatelné s vaším iPhonem, skrze které je lze velmi jednoduše ovládat a provádět s nimi skutečné zázraky. Chcete stromeček zářící všemi barvami? Žádný problém. Chcete jej modrý s občasným probliknutím červené? Žádný problém. Chcete si snad udělat 24. prosince večer u Popelky běžící v televizi malé disko a stromeček rozblikat jako na diskotéce? I s tím si Twinkly poradí. Po Vánocích navíc žárovky poslouží například k vyzdobení pokoje a navození perfektní atmésféry.

Originální kryt na iPhone – Luxus, kterým neurazíte

Může se to sice zdát jako těžce neoriginální dárek, rozhodně ním však neurazíte. Mnohé ženy mají totiž “spotřebu” krytů na iPhone opravdu obrovskou a vždy je potěší, kdy je jejich arzenál rozšířen o další kousky. Přesně díky nim totiž mohou nosit například nové kombinace oblečení, které byly doposud zapovězené právě kvůli tomu, že neladily s krytem :) Originální kryty naleznete zde. 

Smart Cover na iPad – Oblečte svůj tablet do slušivého kabátku

Má váš vánoční “cíl” krom iPhonu i iPad? Skvěle. Pak můžete svůj dárek perfektně barevně sladit. K iPadu lze totiž dokoupit i Smart Cover, který tablet perfektně ochrání, skvěle vypadá a hlavně nestojí moc. Vybírat můžete s velkého spektra barev, ale nejvhodnější je určitě sáhnout po té, ze které má nebo bude mít obdarovaná kryt k telefonu. Dokonalé slazení se totiž zkrátka nosí. 

Nad 3 tisíce

Sluchátka Beats – Pro nenápadné posluchačkydrsné rockerky 

Kvalitními sluchátky rozhodně neurazíte – tím spíš, když budou i náramně designově zpracovaná. Pokud je žena, kterou chcete obdarovat, velkou milovnicí hudby, vhodnější dárek pro ní nejspíš ani nevymyslíte. Otázkou však je, jaký typ sluchátek by jí více seděl. Pokud totiž nosí exkluzivní účesy, se kterými se každé ráno moří dvě hodiny před zrcadlem, asi se úplně nedá očekávat, že si hned co vyjde z vašeho bytu na hlavu narazí náhlavní sluchátka s masivním mostem, který její ranní kreace za vteřinu zlikviduje. V takovém případě by mohla ocenit bezdrátová sluchátka PowerBeats 3, která se dají označit za klasické špunty se speciálními držáky za uši. Pochlubit se můžou jak perfektním zvukem, tak i dvanáctihodinovou výdrží baterie a samozřejmě krásným designem. Rozhodně se tedy jedná o velmi zajímavý tip na dárek. 

Že se na vlasové kreace ohlížet nemusíme a sáhnout tak můžeme klidně po masivnějších náhlavních sluchátkách? Perfektní. V tom případě by vám mohla padnout do oka třeba bezdrátová sluchátka Beats Solo3 Wireless v růžové barvě, které nabízí opět perfektní zvuk ve spojení s neuvěřitelnou čtyřicetihodinovou výdrží. Díky implementovanému mikrofonu si přes ně i bez problému zavoláte. 

Apple Watch – Perfektní pomocník pro každou situaci

Vlastní žena, kterou chcete obdarovat iPhone? Asi zbytečná otázka. Co jí tedy pomoci dostat jeho využitelnost na zcela novou úroveň? Toho docílíte poměrně jednoduše – koupí Apple Watch. Tyto smartwatch od Applu jsou totiž v kombinaci s iPhonem naprosto famózní a život člověka dokáží pořádně usnadnit. Rázem totiž nemusíte telefon vytahovat z kapsy při každé notifikaci, kontrole počasí či dokonce hovoru. Přes hodinky ale lze i poslouchat hudba či podcasty, což může žena ocenit například při jejím každodenním ranním výběhu kvůli formování postavy, na který si tuze nerada s sebou bere iPhone, ale jinak si svou oblíbenou hudbu neužije. Tedy až doposud. Pro drobnější ženskou ruku bych osobně doporučoval spíše menší velikost ciferníku, čili u “čtyřkových” hodinek 40 mm, u starších generací pak bohatě postačí 38 mm. Hodinky můžete objednat třeba zde

iPhone XS – Když chcete, aby na tyto Vánoce nezapomněla

Nebudeme si nic nalhávat. Novým iPhonem XS vyrazíte vaší drahé polovičce, dceři či jiné ženě pod stromečkem dech se stoprocentní jistotou, pokud jej tedy již nevlastní. Nadělíte jí totiž ty nejlepší technologie Applu v nádherném těle, čímž ji zaručeně nadchnete. Při výběru zohledněte především to, zda obdarovaná ráda fotí či jak aktivně využívá aplikace a podle toho zvolte kapacitu paměti. Dilema možná budete mít i při výběru barvy. Zde obecně platí, že se ženy přiklání spíše k bílé nebo nové zlaté variantě. Volbou jedné z těchto dvou se tedy rozhodně nespálíte. Samozřejmě je ale potřeba vybírat s citem a pokud hledáte dárek pro tvrdou metalistku, která nevychází ven jindy než za tmy a jiná než černá barva v jejím šatníků nefiguruje, zlatý iPhone jí úsměv na tváři nejspíš nevykouzlí. Objednávat můžete zde. 

christmas

Dnes nejčtenější

.