Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

Speed PRO

Speed PRO slouží především jako tachometr fungující na základě GPS signálu. Kromě hlídání aktuální rychlosti ve vozidle jej můžete využít i pro sledování počtu kroků či vystoupaných pater. Každou trasu si navíc můžete uložit do oblíbených.

[appbox appstore id510776298 oldprice=“59 Kč“]

Tiny Tanks!

Ovládejte tank a pusťte se do soubojů s protivníky v Tiny Tanks! Čeká na vás 50 levelů v singlu, případně se můžete pustit do soupeřů v online módu. Svůj tank si postupným hraním vylepšujete a jste tak čím dál silnější.

[appbox appstore id1343999249 oldprice=“29 Kč“]

Fluid SE

Fluid SE je popisován jako time-trial závodní hra s prvky z Pac-Mana. Kromě nalezení cíle totiž sbíráte žluté tečky a snažíte se vždy zvolit tu nejlepší trasu pro co nejvyšší skóre.

[appbox appstore id876025489 oldprice=“59 Kč“]

SideSwype

Puzzle hra SideSwype po vás vyžaduje posouváním bloků tvořit řady o třech a více blocích se stejnou barvu. Ty poté zmizí a vám se navyšuje počet bodů. Jde tak o další z řady puzzle her, které můžete zapnout vždy, když máte pár minut času.

[appbox appstore id826154950 oldprice=“59 Kč“]

Slydris

Slydris je titulem od stejného týmu jako SideSwype a nabízí i částečně podobnou hratelnost. Jde opět o puzzle hru, ve které přesouváte barevné bloky. Ty v tomto případě zmizí až když vytvoříte celou řadu jedné barvy. Celkem jsou pro vás připraveny tři herní režimy.

[appbox appstore id509213094 oldprice=“59 Kč“]

CRUSH!

Studio Radiangames se rozhodlo potěšit fanoušky logických her, protože kromě dvou předchozích je i tato zaměřena právě na puzzle hratelnost. CRUSH! tvůrci popisují jako velmi náročnou, musíte se zbavovat bloků stejných barev dříve, než vám zaplní obrazovku. Princip je tedy velmi podobný, jako v klasickém Tetrisu, avšak nové bloky přicházejí čím dál rychleji a přežít déle než pouze pár minut bude opravdu náročné.

[appbox appstore id651441436 oldprice=“29 Kč“]

JoyJoy

V JoyJoy se pustíte do bojů proti vlnám nepřátel. Těch bude opravdu nespočet, takže je potřeba si vylepšovat své zbraně, rychlost i štíty, abyste na všechny vyzráli. Vybírat si můžete z pěti úrovní obtížnosti.

[appbox appstore id870693951 oldprice=“59 Kč“]

iPhone fb

Dnes nejčtenější

.