Zavřít reklamu

Pokud si doslova libujete v řemíncích pro Apple Watch a rádi je pravidelně u svých hodinek vyměňujete, máme pro vás skvělou zprávu. Nike totiž znenadání představil trojici nových řemínků, které vypadají více než dobře. Na své zápěstí si je však pravděpodobně připnete až za pár měsíců. 

Nike ukázal tři nové řemínky skrze svou prodejní aplikaci Nike, která bohužel není v našich končinách dostupná. Dva ze tří řemínků jsou klasické sportovní smyčky ve světle růžové (Smokey Mauve) a modré (Celestial Teal) barvě, třetí je pak silikonový řemínek s klasickými otvory, který Nike obarvil do tmavě olivové (Olive Feak). Na všechny novinky se můžete podívat v galerii pod tímto odstavcem a do komentářů popřípadě napsat, jaká vás nejvíce zaujala. 

Řemínky budou dostupné od pátku 16. listopadu, zprvu však jen přes aplikaci Nike. V minulosti se ale již několikrát ukázalo, že tato exkluzivita platí pouze několik měsíců a poté jsou již řemínky dostupné i standardně v Apple Storech a u dalších prodejců. Pokud by se vám ale čekat nechtělo a nelpíte na originalitě, podobné odstíny nebude problém dohledat například ani na čínských eshopech. 

nike + fb

Dnes nejčtenější

.