Zavřít reklamu

Dnešní den je na novinky v Online Storu Applu poměrně bohatý. Krom zahájení prodejů 15” MacBooků Pro s novými grafickými kartami a představení PRODUCT(RED) sportovního řemínku pro Apple Watch, který nadchne všechny milovníky červené, totiž Apple do svého obchodu uvedl i novou verzi svého nabíjecího doku pro Apple Watch. 

Nový magnetický nabíjecí dok se od svého předchůdce na pohled vůbec neliší a že se jedná o novinku byste poznali jen podle označení. Zatímco původní verze, kterou už v Apple Storu nenaleznete, měla označení MLDW2AM/A, novinka nese označení MU9F2AM/A. Obecně se dá předpokládat, že se tento dok dočkal jen drobných vnitřních úprav, které se však pravděpodobně neprojeví ani na jeho funkčnosti. 

Dok si můžete ze stránek Applu objednat už nyní s tím, že doručení proběhne v pátek 16. listopadu. Cena tohoto šikovného doplňku je pak rovných 1990 korun, což sice není málo, na druhou stranu však dostanete krásný produkt designovaný přímo Applem, který potěší oko nejednoho milovníka minimalismu. 

dock apple watch

Dnes nejčtenější

.