Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

Kiwi for Gmail

Aplikaci Kiwi jednoduše propojíte se svým Gmail účtem a kromě emailu můžete využívat i Docs, Sheets a Slides. Výhodou může být podpora až 6 propojených účtů, mezi nimiž lze velmi snadno přepínat.

[appbox appstore id986304488 oldprice=“299 Kč“]

SkySafari 6 Pro

SkySafari 6 Pro je opravdu komplexní aplikací pro všechny, kteří se zajímají o noční oblohu. Obsahuje velmi rozsáhlou databázi všech doposud objevených objektů, popis každého z nich a mnoho dalších funkcí.

[appbox appstore id1362059613 oldprice=“1.559 Kč“]

Star Wars: Knights of the Old Republic

Jednu z nejznámějších her z univerza Star Wars nyní pořídíte ve slevě. Toto RPG nabízí možnost vytvořit si vlastního hrdinu, kterého si postupně upravíte přesně podle svého vkusu. Vydat se můžete na dobrodružství v 7 světech včetně Tatooine či Jedi akademie.

[appbox appstore id416608891 oldprice=“299 Kč“]

Steam

Crusader Kings II

Crusader Kings II nás zavede do období mezi lety 1066 až 1453, ve kterých se budete snažit, aby vaše dynastie přežila. Postupně se staráte o následníky trůnu, rozšiřujete své panství, bráníte se nájezdům a sami vyrážíte bojovat.

[appbox steam simple 203770 oldprice=“39.99 €“]

Dreamfall Chapters

Příběhových her s prvky adventury není nikdy dost a Dreamfall Chapters nabízí zajímavý pohled na budoucnost s nádechem cyberpunku. The Final Cut edition je navíc remasterovaná a vypadá tak mnohem lépe, než původní hra.

[appbox steam simple 237850 oldprice=“22.99 €“]

Among the Sleep – Enhanced Edition

Bojíte se rádi? Tak to byste měli vyzkoušet Among the Sleep. Tento horor sledujete z očí malého dítěte, které je uvězněno v noční můře. Hlavní zbraní tak bude pomalý postup a schovávání se, žádnou velkou akci nečekejte. Enhanced Edition navíc obsahuje vylepšenou grafickou stránku hry, soundtrack a dokonce i některé novinky v samotné hratelnosti.

[appbox steam simple 250620 oldprice=“16.99 €“]

Everything

Everything je zajímavý projekt, ve kterém je možné hrát za jakýkoliv objekt, na který narazíte. Můžete tak ovládat vše od zvířat až například po planety či celé galaxie. Prozkoumáváte vše kolem sebe a plníte nejrůznější úkoly.

[appbox steam simple 582270 oldprice=“14.99 €“]

macbook fb

Dnes nejčtenější

.